2821
2789
عنوان

عمل لوزه بیاید

358 بازدید | 11 پست

سلام کسی بچش عمل لوزه داشته میشه راهنمایی کنید  بخیه خورد یا نه چون بعضی دکترا میگن لیزری امکان برگشت داره. کدوم یکی بهتره منظورم  بخیه داخل ک خودش میریزه

اولش نمیخواستم بگم دوباره گفتم بذار بگم بدونی بهتره ، اِن شا الله بچه شما و بقیه بچه ها که عمل دارن به خوبی و سلامتی عملشون انجام بشه و مشکلی پیش نیاد، آشنای ما لوزه بچش عمل کردن ،دکتر گفته بود مثلا تا چند روز نباید چیز جامد بخوره حتی یه تیکه   اینم گوش کرده بود ،آخرش نگفتن که بچه دزدکی خورده یا مادره دلش سوخته چیزی داده بهش که خونریزی کرده بود و بعد چند دقیقه .... کلا باید مواظب باشید که چیز جامد نخوره .

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولش نمیخواستم بگم دوباره گفتم بذار بگم بدونی بهتره ، اِن شا الله بچه شما و بقیه بچه ها که عمل دارن ...

مرسی عزیزم اره گفتن خیلی خطر ناکه

بچه خواهرم دکترش گفته بود بخیه بهتره امکان برگشت با لیزر  هست.  نمیدونم کدومش بهتره دیونه شدم بخدا. از این مطب این دکتر. 

سللم دخترم ی ماهه عمل کرده لیزری بود چیز جامد هم خورد مشکلی پیش نیومد بیمارستان مرکز طبی تهران عمل ک ...

تا چند روز غذا نخورد؟   بعضی دکترا میگن لیزر امکان برگشت داره. مغزم کار نمیکنه کدومش بهتره

تا چند روز غذا نخورد؟ بعضی دکترا میگن لیزر امکان برگشت داره. مغزم کار نمیکنه کدومش بهتره

ن بابا بذار عمل کنه اصلا بهش فکر نکن منم انقد ناراخت بودم هی میگفتم دندوناش میشکنه و...زمان مدرسه است عذاب میکشه 

رف هی بستنی میخورد داعم  

چیز گرم اصلا ابدا 

چیزای سرد سوپ و ....اولش ک ژله بستنی شیربزنج هرچی ک بتونه فقط شل ابکی سرد حالا خودشون میگن بهت

ن بابا بذار عمل کنه اصلا بهش فکر نکن منم انقد ناراخت بودم هی میگفتم دندوناش میشکنه و...زمان مدرسه اس ...

عملش ک حتما چون خیلی غذاب میکشه تب زده ب گوشش یکسره سرما سرفه های شدید.  دلم اتیش میگیره

منظورم اینه لیرز بدون بخیه بهتره یا بخیه جذبی. بدون بخیه  برگشت نداره ی وقت