2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش میخواد بهم بگه خونه پسرش خونه خودشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 96 پست

تازه اول راهی نباید اینقدر حساس باشی وگرنه پیرت می کنن 😅

باید تمرین کنی هیچ حرفی روت تاثیر نزاره اصلا حرف بقیه چه اهمیتی داره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ندادههمسرم خودش خریده

خب همسرتم دسته گل مادرشوهرته ک چنین پسری تربیت کرده

و گرنه الان ی ۵۰ ساله هم نمیتونن خونه بخرن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مثلا چطوری

سعی کن از همون اول رسمی دعوتشون کنی مثلا چند روز قبل زنگ بزن به مادرشوهرت بگو برای فلان روز شام تشریف بیارید. خودت هم سعی کن بدون خبر خونش نری و حتما قبلش اطلاع بدی. پیششون لباس راحت نپوش. کلا رسمی بپوش رسمی حرف بزن و رسمی رفتار کن. اصلا درد و دل نکن و به هیچ وجه از جزئیات زندگیت تعریف نکن

خب همسرتم دسته گل مادرشوهرته ک چنین پسری تربیت کردهو گرنه الان ی ۵۰ ساله هم نمیتونن خونه بخرن

منم دست گل پدر مادرمم که یه جهاز آوردم کل ایل و تبارش یک چهارمش همچین جهازی ندارن

هزینه جهاز من برابر بود با قیمت خونه همسرم

انتظار نداشته باشن برم اجاره نشینی

شاید میخواد حس صمیمیت رو بهت القا کنه. که یعنی توام جزو خانواده مایی

خواهشششش میکنم از حالا شروع نکن به این حرفا

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

قبلا مثلا تا دوسه سال پیش ،شوهرم مثلا خواب بود و مادرشوهرم موقع ظهر یا عصر خونمون میموند ما عادت داریم در طول روز بخوابیم.میگفت پتو بالشت نمیخام و میرفت درست جلوی شوهرم پشتشو میکرد به شوهرم و باهاش زیر یک پتو بالشت میخوابید،خیلی بدم میاد الانم که میگم بدم میاد. خود شوهرم اعتراض کرد 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
منم دست گل پدر مادرمم که یه جهاز آوردم کل ایل و تبارش یک چهارمش همچین جهازی ندارنهزینه جهاز من برابر ...

خب تو هم بگو منت جهازت بزار 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد