2777
2789

منظور این زن نیست👰

منظور این «ظن» است😂

گمان بد...

مثال: در عالم خواب فوت کردید( دور از جون)

تعبیر : عمرشما دراز و بابرکت میشود 

مگه خواب ظن نبود ؟

دیدید تعبیرش برعکس شد 

مثال: در عالم خواب از مرده چیزی گرفتید

تعبیر : نترسید تعبیرش خوبه /بدست اوردن مال یا سلامتی

حالا خواب هایی هم داریم که تعبیر بد داره ها

اما در کل همه چیز بستگی به برداشت فکری شما از اون خواب داره

پس همه ی خوابهاتونو (حتی کابوس) به ف.ال نیک تعبیر کنید که اثر مثبتی روی ذهنتون داشته باشه

تامام😎

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

اره میدونستم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من اینجوریم که هر خوابی ببینم به واقعیت تبدیل میشه یا چیزی که نمیدونیم کجاست تو خوابم پیدا میشه ...

این یه جور رویای صادقه است

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

تعبیر شخصی رو چند بار در خواب دیدن چیه

اون شخص فوت شده یا زنده است ؟

چیزی میخواد ازت ؟

در چه شرایطی هست 

مثلا ناراحته خوشحاله؟

این یه جور رویای صادقه است

همیشه همینه همیشه هم من هم مامانم متوجه اتفاقات روزای بعد میشیم یا حتی کسی دستمون حرف بزنه میاد خوابمون یا کسی چیزی مخفی کنه تو خواب می‌بینم 

همیشه همینه همیشه هم من هم مامانم متوجه اتفاقات روزای بعد میشیم یا حتی کسی دستمون حرف بزنه میاد خواب ...

من همیشه یکی بخواد بمیره از چند روز قبل خواب مرگشو میبینم

اون شخص فوت شده یا زنده است ؟چیزی میخواد ازت ؟در چه شرایطی هست مثلا ناراحته خوشحاله؟

اون شخص زندس مادر کسیه ک قبلن دوسش دارم تو خواب توی یه تالار با مامانم دعوا داشت من این زن رو دوبارع در خوابم دیدم 

... 

من همیشه یکی بخواد بمیره از چند روز قبل خواب مرگشو میبینم

ولی من بعد مرگو میبینم

میاد سر میزنه حال همرو می‌پرسه میگه باید برم وقتم تموم شده هر دفعه همینه حتی هر سال تولدم میگه کادو میدم بهت 

پارسال نداد امسال ماه پیش اومد خوابم معذرت خواهی کرد که نتونست بده 

اما یادم نیست سالهای پیش چی داده بود 😂

اون شخص زندس مادر کسیه ک قبلن دوسش دارم تو خواب توی یه تالار با مامانم دعوا داشت من این زن رو دوبارع ...

خب چیزی میخواد

حرفی میزنه

ممکنه خواب ساخته ذهن شما باشه

چون این فردو دوستش داشتید 

ممکنه ذهن از طریق پرداختن به خاطرات در عالم خواب بخواد به احساسات گذشته شما اشاره کنه

خب چیزی میخوادحرفی میزنهممکنه خواب ساخته ذهن شما باشهچون این فردو دوستش داشتید ممکنه ذهن از طریق پرد ...

بلهه با مامان کلی دعوا کرد،  بله حق با شماست ولی بی دلیل ب خوابم امد

... 

خب چیزی میخوادحرفی میزنهممکنه خواب ساخته ذهن شما باشهچون این فردو دوستش داشتید ممکنه ذهن از طریق پرد ...

نه خیلی وقتا کاری داشت که کردم براش کاری که حتی نمی‌دونستم چیه 

من مثلا نمی‌دونم خالم یا مامان بزرگم چیکار کردن

ولی داییم میاد میگه بهشون بگو اینجوری نکنن 

واقعا میاد