2777
2789
عنوان

من اگه مَرد بودم و درآمد داشتم

174 بازدید | 22 پست

حتما هرماه از درآمدم یه مبلغی برای زنم واریز میکردم.بدون اینکه ازم درخواست کنه.

اما حالا زنم و همسر مردی که تا درخواست نکنم پول واریز نمیکنه.حس گدا بودن دارم.

حقوق گرفت و یه قرون واسم واریز نکرد.

منتظره پول بخوام و بعد این کارو بکنه.از پول خواستن متنفرمممممم.

تو فکر اینم‌یه کاری دست و پا کنم.

دیشب به ظاهر به شوخی ولی خیلی جدی بهش گفتم یه کاری جور میشد میرفتم و خرج خودمو درمیاوردم🥺

والا من با این که خودم پول دارم ولی بازم از کارت اون خرج میکنم

چون به نظرم مردی که برای زنش خرج نکنه ارزش اون زنو نمیدونه

شمام اصلا خجالت نکش

ازش پول بخواه

گدا چی چیه

فک کن صاحبکارته و باید واست حقوق بزنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
والا من با این که خودم پول دارم ولی بازم از کارت اون خرج میکنمچون به نظرم مردی که برای زنش خرج نکنه ...

روم‌نمیشه بخدا

۱۲ ساله زنشم

با کم و زیادش ساختم

بود خرج کردیم نبود ساختیم

نباید بدون اینکه من بگم پول واریز کنه؟

شاید دوس داشته باشم یه چیزی واسه خودم بخرم

حرفم بزنم میگه اصلا کارتم واسه تو ولی این نمیشه.رمز پویا واسه خرید اینترنتی رو باید از گوشیش برام بخونه واین یعنی کنترل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم‌نمیشه بخدا۱۲ ساله زنشمبا کم و زیادش ساختمبود خرج کردیم نبود ساختیمنباید بدون اینکه من بگم پول وا ...

سعی کن روت بشه

جدی میگم

حق طبیعیته

اونم نمیده شما بخواه

الان منم کارت دوم همسرم دستمه

البته خرید اینترنتی نمیکنم باهاش چون اهلش نیستم

ولی خرجم میکنم اس ام اس براش میره

اما نه من به روم میارم نه اون به روش میاره

چون دوتامون پذیرفتیم که اون پول سهم منه به هرحال

مرد تو حاصل آشپزی و کار خونه و بچه داری زن و تلاشش برای مدیریت خونه شریکه،بعد زن تو درآمدش شریک نباشه؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ای خواهر من که کللللللی باید بگم و دعوا کنم تا بریزه همیشه خدا ندارم ندارم هاش برای منه کاش ی آزمون ...

ان شاءالله یه شغل عالی و پردرآمد برات جور بشه

ببین الان بگم فلان چیزو میخوام اگه پول داشته باشه میخره معمولا

ولی من دوس دارم یه مقدار پول بریزه به کارتم.حس خوبی میگیرم.

دو روزه دارم غیر مستقیم میگم پول لازمم.ولی به روی خودش نمیاره.

بعد که چند بار تکرار کنم،با یه حرص ریز واریز میکنه و این حس بدی بهم منتقل میکنه.

ان شاءالله یه شغل عالی و پردرآمد برات جور بشهببین الان بگم فلان چیزو میخوام اگه پول داشته باشه میخره ...

منم همینجوریه تو کتش نمیره زنش پول تو کارتش داشته باشه همیشه این آدما درست تربیت نشدن 

سعی کن روت بشهجدی میگمحق طبیعیتهاونم نمیده شما بخواهالان منم کارت دوم همسرم دستمهالبته خرید اینترنتی ...

خاک تو سرم

حتی وقتی مجرد بودم روم‌نمیشد از بابام‌پول بخوام ولی اون هر روز بهم پول میداد.درک میکرد که سختمه پول درخواست کنم.

ولی این نه.

چند بار هم بیشتر بگم تندی میکنه و با حرص واریز میکنه

چقدررر تو منی و من تو ام🫠

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).