2777
2789
عنوان

قلب های شکسته 💔

17550 بازدید | 1564 پست

یا صاحب زمان ای آقا ومـ💓ـولای  ما

جهان در اسارتِ

شیاطینی است که زنجیر پاره کرده اند و به جان بشریت افتاده اند ..

انسانیت را با بهای ناچیز دنیا طاق زده اند 

انگار مسخ شده اند و بر  قلب هایشان قفلِ فراموشی !

🔗زخم های کهنه سر باز کرده اند؛ چشم هایِ گریان و خیره ،مانده به در

بلکه مرهمی برسد بر درد های تنهایی این گذر...

🔗کودکانی بی پناه ،

سرگشته و یا رخت از این ظلمتکده دنیا ، بسته

آه مادران تا عرش خدا رسیده است

قلـ💔ـب ها هزاران تکه شده از هجمه فشارها،زیر وزن سنگین آوارها

🔗صورتی آرام و مظلوم انگار که معصومانه در خواب است .....روی دستان پدر🥺

موهای خردسالان سفید شده از مطلقِ این شَر

مولایـ💞ـم عظیم گشت حلقه بلاها و فتنه ها

بیا که چشم مان به در است .

🦋با نوشتن ‍ یا گذاشتن مطلب مهدوی درثواب تاپیک شریک باشیم.🌼

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

حضرت آیت الله بهجت قدس سره:🕊️

🥀 یکی از علائم آخرالزمان و قیام و ظهور حضرت امام مهدی (عج) آن است که:

«عِنْدَ قَسْوَةِ الْقُلُوبِ؛

هنگامی که دل ها قساوت پیدا کنند »

🌼 در هر حال، با ما اتمام حجت کرده‌اند که اگر در این زمان تکلیف خود را بدانیم و بدان عمل نماییم، باید از خوشحالی کلاهمان را به هوا بیندازیم…

▫️ در محضر بهجت، ج۲، ص۳۰۰

المستغاث بک یــا صاحب الزمان 

به حق زینب الکبری س ،المستغاث بک یا صاحب الزمان 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

امام مهدی علیه السّلام:

أكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجيلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.

براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد ، که در  فرج من فرج شما نيز هست.🤲

كمال الدّين ، ص ۴۸۵💐

پس اگر فرج و گشایش امور خودمان را میخواهیم باید برای فرج حضرت خالصانه دعا کنیم .

خصوصا بعد نمازهای واجب و در سجده که بهترین حالت ممکن برای اجابت دعاست، می‌توان در قنوت دعای سلامتی امام زمان  «الهم کن لولیک....» یا الهم عجل لولیک الفرج را خواند. 

«ختم  ۱۴۰۰۰  صلوات به نیت تعجیل در امر فرج و سلامتی مولا صاحب الزمان »

کسانی که تمایل به شرکت دارن این پست لایک کنند و داخل همین تاپیک تعداد را اعلام کنند ..🥰❣️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینها مقدمـــه ظهـــور است ‌.

🔵 میرزا اسماعیل دولابی(ره):

🟢 کسانی که سال‎ها «عجّل علی ظُــهُــورِکَ یا صاحــِبَ الزمان» می‎گفتند، چرا از ظهور مشکلات و نابسامانی‌ها کلافه ‎اند و تاب تحمّل آن را ندارند؟ 🤷

اینها مقدّمه ظهور است ...

پس یا دعا برای تعجیل ظهور را پس بگیرند یا دست از بی تابی و بی قراری بردارند .‌به آنچه هست تن بدهند .

بعد از هر شلوغی، خلوتی متناسب با آن خواهد بود و هر چه شلوغی بیشتر باشد، خلوت بعد از آن بزرگ‌تر است. در آخرالزمان شلوغی خیلی زیاد است، به نحوی که «یکفُرُ بَعضُهُم بِبَعضٍ وَ یَلعَنُ بَعضُهُم بَعضا»ً؛ 

گروهی، گروه دیگر را تکفیر میکند و جمعی جمع دیگر را لعنت میکند .

استقامت و صبر رمز پیروزی .

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

امام زمان عج یعنی:  یعنی عصاره تمام انبیا

خدمت به او، کار کردن برایش ، نشر مناقبش ،گسترش فضائلش ،آن هم در عصر غیبتش ،گوهری ناشناخته است و فردای قیامت در حسرت آنیم که چـــرا یک قدم بیشتر می توانستم و بر نداشتیم ...!

|آیت‌ الله‌ وحید خراسانی|🌹

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

شـوق دیـــدار تو غوغای دل است

بی تو مولا عمر ما بی حاصل است

گوشه چشمـی به ما کن ای عزیز 

بر سر راهت جانی ناقابل است

پدرمهربانم، مولایماین روزها باران بهانه ات را می گیرد

یا صاحب الزمان ، زمان هم طراوت گذشته اش را ندارد 

خشکیده ریشه چشم های ایستاده به انتظار

و حالا من موهایم به رنگ گلبرگ های نرگس شده اندآری، من همان کودک پاک دیروزم که غرق در نامردی های امروز شده ام

چه سخت است که مرامی نگری که غرق گناهمو به جای مجازاتم فقط اشک می ریزید و برایم طلب بخشش می کنید

مهدی جان

میان تمام دلتنگی ها ، در انبود سرد و کشنده ی ناامیدی ها ، در هجوم تلخ دردها و اشک ها ... 

من هر روز آستان دلم را به هوای آمدنت ، آب و جارو می کنم ...

مرغان امید را پَر می دهم ...

می خواهم وقتی بازآمدی ، دلم مهیا باشد ...

آخر آمدنت نزدیک است ... خیلی نزدیک ...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃

"هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها ؛

خم شو و به خاک بیفت ؛

" این نسخه‌ای است که خداوند برای

پیامبرش پیچیده است :

🌟"ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند."

"سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن"🌟

" سوره حجر آیه ۹۸ "

سلام دوستان عزیزم 🙂❤️

تاپیک نماز و نماز اول وقت داریم 

اگر دوست دارین با هم شروع کنیم بهم بگین 💓

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

✅ فرزندانمان را

با وجود حضرت_ولیعصر(عج)

در همین دوران خردسالی، کودکی و نوجوانی مأنوس و آشنا کنیم.

به کودکان خود یاد دهیم روزانه برای آقا صاحب الزمان هدیه ای بفرستن🥰

این هدیه میتونه یه جمله زیبا باشه یا یه صلوات یا.... 💓

این هم قصه شبانه بچه های یاوران مهدی 🥰🌿

این داستان

«جوخه عسل »

قسمت اول 👇🏻

https://uupload.ir/view/4_5881715544435982959_xttq.mp3/

قسمت دوم 👇🏻

https://uupload.ir/view/4_5902147004510766051_g6a5.mp3/

با زدن روی این هشتک میتونید قصه های بیشتری رو ببینید👇🏻😍

کارخونه_قصه‌_ها#  

مهدی_یار_کوچک#  

👼🏻 کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِعسل)

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

أَیْنَ قَاصِمُ شَوْکَهِ الْمُعْتَدِینَ

کجاست آن در هم شکننده شوکت متجاوزین و ستمکاران؟

مولای من❤️

تنها حضور شماست که به جهانم زیبایی می بخشد

و من یادم می رود تمام پلیدی های دنیا را...

سرانجام در پس تمامی چشم براهی ها

تو از راه می رسی 

و عطر ملیحت مشام جهان را 

نوازش خواهد داد و لبخند دلربایت،

غم را از جان عالم،خواهد زدود 

و طنین صدایت،در گوش خسته ی

دنیا خواهد پیچید 

و چشم براهانِ بیقرار،از اندوه فراق،

نجات خواهند یافت...

شیعه کیست؟

امام محمد باقر علیه السلام فرمودند:

کافی نیست کسی خود را به این بهانه که دوستدار ماست شیعه بداند.

شیعه ما فقط کسی است که تقوا داشته باشد.

نشانه شیعیان ما:

تواضع، امانت داری، نیکی به والدین، راستگویی، کمک به فقیران و کثرت یاد خداست. شیعه ما کسی است که زبانش جز به نیکی باز نمی شود.

کسی که صرفا بگوید من "علی" را دوست دارم،

اما اهل عمل نباشد، و به سیره آن حضرت عمل نکند، شیعه نیست.

📔کافی، جلد۲، صفحه۷۴

پرسش_و_پاسخ_مهدوی#  

نسیم وحشت پاییز را قدری تحمل کن

بهار آید اگر باشی صبور، آهسته آهسته

کسی می آید و می گیرد احساس خدایی را

ز انسان های سرشار از غرور، آهسته آهسته

فنا می گردد این تاریکی و محنت ز دنیامان

ز هر سو می دمد صدگونه نور، آهسته آهسته

به سر می آید این دوران تلخ انتظار آخرو ناجی می کند اینجا ظهور، آهسته آهسته

ز الطاف خداوندی حضورش را تمنا کنکه او مردانه می یابد حضور، آهسته آهسته