2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره بزار روزی سه بار تو خونه با صدای بلند پخش بشه البته این کار طلسم رو دور میکنه اما زیاد کار ...

اره من چهل روز گوشش دادم توی اون چهل روز فقط خواب عنکبوت دیدم اونم هفت هشت بار نمیدونم طلسم داشتم یا نه

سوره بقره بزار روزی سه بار تو خونه با صدای بلند پخش بشه البته این کار طلسم رو دور میکنه اما زیاد کار ...

یه دعا نویس گفت هرکاری کنی اینارم انجام بدی باز اونا دست از سرت بر نمیدارن 

عنکبوت کلا نشانه‌ طلسمه داشتی حتما باطل شده

اره ولی دعا نویس نبود یارو یه روحانی بود از راه دور قران میخوند بهم گفت خوبه اینارو انجام بدی تاثیر داره ولی اونا خون میخان تا قربانی نکنی دست از سرت بر نمیدارن

یه دعا نویس گفت هرکاری کنی اینارم انجام بدی باز اونا دست از سرت بر نمیدارن

اسم شون نگفت کیا بودن تنها راه اینه ازشون دوری کنی چیزی از دستشون نخوری چون دعا قاطی میکنن سمت ما دعانویس دعا گرفتن کلا عادیه دیگه از این بدتر نیس که طرف دعا گرفته تو قبر چالش کرده که اصلا باطل نمیشه ولی طرف موکل اینا داشته باشه باطل می‌کنه

اسم شون نگفت کیا بودن تنها راه اینه ازشون دوری کنی چیزی از دستشون نخوری چون دعا قاطی میکنن سمت ما دع ...

گفت طرفای مادریم بودن که طلسم زدن چشم و گوش دهنتو ببندن با مغزت چون من بهش گفتم اصن نمیتونم فکر کنم مغزم بستس دست خودم نیس تمرکز نمیتونم بکنم