2777
2789
عنوان

میگه بهم پول قرض بده

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 20 پست
من از سال1401دارم وسیله های خونمو میخرم مثل فرش مبل ماشین ظرفشویی ناهار خوری توستر سرخ کن آبمیوه گیر ...

ولشون کن درسته مادر ادمه اما حتی مادر ادم هم میتونه ادم درست زندگی نباشه

منظورم اینه زندگی تو تحت تاثیر حرفاشون قرار نده 

میفهمم چی میگی

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پنج تومن هارو پس داده بهت؟ سی تومن من اگه خرج واجب مثل بیمارستانی تصادفی گرفتاری باشه میدم وگرنه ...

ندارم که بدم الان تو کارتم فقط3میلیون دارم من الان سه ساله دارم وسیله خونه میخرم چجوری هم وسیله خونه بخرم هم پول بدم اینو اون

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
اون پنج تومن هارو پس داده بهت؟ سی تومن من اگه خرج واجب مثل بیمارستانی تصادفی گرفتاری باشه میدم وگرنه ...

چند ساله داره خونه میسازع تا الان پنج میلیارد برای اون خونه ساختن پول خرج کرده چون خودش دلش میخواد خونه آنچنانی داشته باشه همیشه بهترین وسیله هارو انتخاب کردن برای ساخت خونه میگفتم بجای خونه ساختن خونه بخرید هم صاحب خونه بشید هم ماشین بخرید اونموقع با5میلیارد می‌تونستن بهترین خونه بخرن قبول نکردن الآنم هی میگه عوضش خونه من از همه قشنگتر هست بعد هی خونه من شکلش مسخره میکرد خونه تو خوب نیست خونه من از خونه تو قشنگتر 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤