2777
2789
عنوان

🔴رابطه جن سی با پارتنر در چه حد

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 43 پست

بنام خدا هیچ گونه رابطه ای نباشه خدانگهدار 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

ببخشید یه سوال چطوری روتون میشه  جلو دوسپسراتون لخ شین؟ من تا چند سال بعد ازدواج هنوز با این قضیه با شوهرم بطور کامل کنار نیومدم  چه برسه با دوسپسر

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خب تجربه ندارم شماها تحربه دارید بگید من از خیانت سر این موضوع میترسم

خب همین دیگه 

کسیکه انقد باید بترسی نکنه خیانت کنه اصلا ادم مناسبی نیست اصصصلا اصصصلا 

چون صد در صد بهت خیانت میکنه ی روز حتی اگه هرروز باهاش رابطه داشته باشی … 

اگه واقعا در این ادم میبینی که بخواد اینکارو بکنه کلا قیدشو بزن چون بالاخره اینکارو میکنه 

ببین داره بهت احساس عذاب وجدان میده خیلی مراقب باش ظاهرش فقط ساده اس اتفاقا خیلی زرنگ لطفا برای ارامش خودت ازش دوری کن خط قرمز داشته باش ردش نکن نزار رد کنه چرا تو باید ثابت کنی که دوسش داری ؟ اگر به خاطر رابطه بخواد ولت کنه لطفا خودت تموم کن 

چرا اون ثابت نکنه که بدون رابطه هم دوست داره ؟  جدا از گناه داشتن این عمل خودت بی ارزش میشی 

خطر انواع بیماری .... 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
خب همین دیگه کسیکه انقد باید بترسی نکنه خیانت کنه اصلا ادم مناسبی نیست اصصصلا اصصصلا چون صد در صد به ...

من از نظر نیازشون میگم 

من که گفتم باید تحمل کنی چون من نمیخوام 

ولی گوشه ذهنم این بود بقیه دخترا چیکار میکنن با این موضوع