سلام دوستان من شش روزه زایمان کردم والان بخیه ها کلافم کردن مرتب سشوار میکشم هرروزم حمام میرم یعنی دردشون عادیه؟ واینکه کی میخوان خوب شن😢
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
دکتر معاینه کرد گفت لگن خیلی خولی داری دورسر بچمم۳۴بود
بچت دختر بود؟ اخه میگن دخترا معمولا وزنشون کمتره
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
نه تو خونه روزی یک ساعت پیاده روی میکردم روزی که دردام شروع شد زعفران غلیظ خوردم و یک ساعت بیشتر پیاده روی کردم یه هفته نزدیک به زایمان هم هرشب یه استکان آویشن میخوردم اما ماما میگفت که بافت خیلی منقبضی داری اما خداروشکر بدون آمپول بی حسی زایمان کردم
تو بیمارستان ماما گفت که هرروز حمام کنید و تو تشت آب ولرم و سرم شستشو بشینید اما من نمیشینم میگم خوب ...
عزیزم منم با بتادین و میشستم وبعد سشوار میزدم.دردش طبیعیه.من دقیق یادم نیس چقد طول کشید وولی سر زایمان اولم خیلی در کشیدم اصلا نمیتونستم بشینم.ولی زایمان دومم یه مامای باتجربه بود بهمون گفت سعی کنید از همون اول رو کاسه بشینید تو دسشویی اینجوری بخیه هاتون زودتر خوب میشه.منم همین کارو کردم خیلی بهتر بود.آخه سر دختر اولن همش ایستاده دسشویی میکردم (با عرض معذرت)
خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
عزیزم منم با بتادین و میشستم وبعد سشوار میزدم.دردش طبیعیه.من دقیق یادم نیس چقد طول کشید وولی سر زایم ...
منم تو دستشویی میشینم اما میترسم باز شن یه وقت
نه نگران نباش باز نمیشن .اتفاقا زودتر بخیه ها میوفتن.
انشالله عزیزم 😙😙
دوستان مرسی از راهنماییتون خیالم راحت شد دوستووون دارم😙😙😄😄