2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و بخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 62 پست
اگه دردداری شیاف دیکلوفناک بردار اصلا نمیذاره درد رو بفهمی 

شیافه واسه مقعده؟؟ اخه تو بیمارستان واسه مقعد شیاف دادن

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
میگم میترا جان چطوری اون قسمتو تمیز کنم میترسم بخیه ها بازشه نه میشه پماد موبر زد نه میشه ژیلت زد

نه نهههههه نزن عزيزم

منم مث تو مونده بودم با اين وضع اخه برم معاينه؟؟!!!!

رفتم هيچ مشكلي هم نبود

نزن يه وقت كارميدي دست خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم میترا جان چطوری اون قسمتو تمیز کنم میترسم بخیه ها بازشه نه میشه پماد موبر زد نه میشه ژیلت زد

اخه مال من یه قسمتی بود که راحت از ژیلت استفاده میکردم فقط دستم روقسمت بخیه بود که نزنم بهش 

خدایا همیشه مواظب خانوادم باش😊😊
نه نهههههه نزن عزيزم منم مث تو مونده بودم با اين وضع اخه برم معاينه؟؟!!!! رفتم هيچ مشكلي هم نبود ...

زشت نیس اینجوربرم معاینه آخه😢

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
واقعا شياف دادن بهت؟؟؟من فقط چندتا دونه مفناميك اسيد و انتي بيوتيك همين

قرص دادن بهم آخه من سه روز بستری شدم بعداز زایمانم چون فشارم یهو رفت بالا مرخصم نکردن اما مرتب میگفتن هرکی درد داره شیفاف بدیم من اونجا درد نداشتم

۳۴۰۰اینابود

البته بستگي به لگن شما و سر و شونه هاي بچه هم داره

خاله ي من ٢٤سال پيش ماما ب شوهرش گفت اينو ببر مركز استان(شهرستانن)سزارين شه

اين ميميره!!!سرش وحشتناك بزرگ بوده پسرخاله م

ميميره و زنده ميشه تا ميزاد بنده خدا

من ك بچم ريز بود يعني قدش خوب بود وزنش كم بود٢٨٠٠

من 3370بود اما گفت بافتت پاره شده وخیلی بخیه داخلی هم خوردم