سلام دوستان من شش روزه زایمان کردم والان بخیه ها کلافم کردن مرتب سشوار میکشم هرروزم حمام میرم یعنی دردشون عادیه؟ واینکه کی میخوان خوب شن😢
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اگه دردداری شیاف دیکلوفناک بردار اصلا نمیذاره درد رو بفهمی
شیافه واسه مقعده؟؟ اخه تو بیمارستان واسه مقعد شیاف دادن
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه نهههههه نزن عزيزم منم مث تو مونده بودم با اين وضع اخه برم معاينه؟؟!!!! رفتم هيچ مشكلي هم نبود ...
زشت نیس اینجوربرم معاینه آخه😢
واقعا شياف دادن بهت؟؟؟من فقط چندتا دونه مفناميك اسيد و انتي بيوتيك همين
قرص دادن بهم آخه من سه روز بستری شدم بعداز زایمانم چون فشارم یهو رفت بالا مرخصم نکردن اما مرتب میگفتن هرکی درد داره شیفاف بدیم من اونجا درد نداشتم
من 3370بود اما گفت بافتت پاره شده وخیلی بخیه داخلی هم خوردم