2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و بخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 62 پست
دکتر معاینه کرد گفت لگن خیلی خولی داری دورسر بچمم۳۴بود

بچت دختر بود؟ اخه میگن دخترا معمولا وزنشون کمتره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بارداريت فعاليت داشتي؟؟نرمشارو انجام ميدادي؟؟؟

نه تو خونه روزی یک ساعت پیاده روی میکردم روزی که دردام شروع شد زعفران غلیظ خوردم و یک ساعت بیشتر پیاده روی کردم یه هفته نزدیک به زایمان هم هرشب یه استکان آویشن میخوردم اما ماما میگفت که بافت خیلی منقبضی داری اما خداروشکر بدون آمپول بی حسی زایمان کردم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بیمارستان ماما گفت که هرروز حمام کنید و تو تشت آب ولرم و سرم شستشو بشینید اما من نمیشینم میگم خوب ...

عزیزم منم با بتادین و میشستم وبعد سشوار میزدم.دردش طبیعیه.من دقیق یادم نیس چقد طول کشید وولی سر زایمان اولم خیلی در کشیدم اصلا نمیتونستم بشینم.ولی زایمان دومم یه مامای باتجربه بود بهمون گفت سعی کنید از همون اول رو کاسه بشینید تو دسشویی اینجوری بخیه هاتون زودتر خوب میشه.منم همین کارو کردم خیلی بهتر بود.آخه سر دختر اولن همش ایستاده دسشویی میکردم (با عرض معذرت)

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
عزیزم منم با بتادین و میشستم وبعد سشوار میزدم.دردش طبیعیه.من دقیق یادم نیس چقد طول کشید وولی سر زایم ...

منم تو دستشویی میشینم اما میترسم باز شن یه وقت

منم تو دستشویی میشینم اما میترسم باز شن یه وقت

نه نگران نباش باز نمیشن .اتفاقا زودتر بخیه ها میوفتن.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
نه نگران نباش باز نمیشن .اتفاقا زودتر بخیه ها میوفتن.

انشالله عزیزم 😙😙

دوستان مرسی از راهنماییتون خیالم راحت شد دوستووون دارم😙😙😄😄

مال من اصلا جاش معلوم نی یه کوچولو بود اازه اگرم معلوم باشه کرم مخصوص میزنی میره و بعله با نخ مخصوصه ...

گلم عذرخواهی میکنم رک میپرسم با زایمان طبیعی واژن گشاد میشه؟ یا مثل قبله؟ منظورم در حد بکارت نیست ولی در حد قبل زایمان هستش؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
مال من اصلا جاش معلوم نی یه کوچولو بود اازه اگرم معلوم باشه کرم مخصوص میزنی میره و بعله با نخ مخصوصه ...

مرسی گلم😍

کرمی‌ک‌میگی‌دکتر میده یا خودمون باید بخریم

منظورم‌اینه ک از داروخونه‌ همینجوری بگیریم یا از دکتر بپرسیم 

اينجايي موطلايي؟؟؟خودشون ميفتن عزيزم بهش فكرنكن  والا من روز١٠رفتم دكترم گفت ماما بخيه هاتو خ ...

اره اینجام گلم😍

عه چه خوب خداکنه واسه منم همینجوری باشه😊

سرش دکتر گفت توی لگن فیکس شده شکر خدا

اره اینجام گلم😍 عه چه خوب خداکنه واسه منم همینجوری باشه😊 سرش دکتر گفت توی لگن فیکس شده شکر خدا

خوش ب حالت 

من ك معاينه نشدم ولي فكرنكنم سرش فيكس شده باشه

خيلييي چرخش داره حس ميكنم