2777
2789
عنوان

باردارم میشه بیاید لطفا

191 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من هفت هفتم.از دیروز ترشح خیلی ندارم عادیه؟قبلا خیلی زیاد بود و غلیظ اما الان ن.

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

مشکلی نیس نگران نباش

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.همش‌میگم چرا دیگ ترشحی ندارم ترسیدم

نه 

سونو قلب رفتی

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
مشکلی نی. بشین آب گرم. سر تایپ هم سونو برو

شنبه رفتم گف ساک بارداری و جنین هس قلبشم یکم‌تشکیل شده باز چارشنبه هفته آینده بیا 

برای رفع عفونت ترشح احتمالی..خودم ماما هستم عزیز

عزیزم ی سوال.حالا ک دکتر بهم‌گف قلبش یکم تسکیل شده دیگ‌حتما هفته دیک کامل تشکیل شده؟؟؟

برای رفع عفونت ترشح احتمالی..خودم ماما هستم عزیز

😐 ماما هم به من می‌گفت روزی نیم ساعت پیاده روی کن چاقی 

ولی اگه میکردم دور از جون بچم ... 

من ۱۷هفته سرکلاژ شدم اصلا حرف ماما هارو قبول ندارم

دختر ناز مامان💖🍼

عزیزم ی سوال.حالا ک دکتر بهم‌گف قلبش یکم تسکیل شده دیگ‌حتما هفته دیک کامل تشکیل شده؟؟؟

تو برگه سونوت چی نوشته 

امبریو با b p m و چند زده ؟

مال من ۱۱۷بود قلبش تازه تشکیل شده بود 

اره وقتی دکتر گفته حتما شده 

دختر ناز مامان💖🍼