2777
2789
عنوان

همه میگن اشتباه کردی طلاق گرفتی😓

2166 بازدید | 78 پست

سلام. من پریروز بعد از دوسال طلاق گرفتم. خب اون آقا مثل هر انسان دیگه ای یسری ویژگی‌های خوبی هم داشت‌ مثلا مناسبتارو فراموش نمیکرد و کادو میخریدم اگه قهر نبود محبت کلامی و فیزیکی میکرد و شکاک نبود.ولی خب مشکل شوهرم ناتوانی جنسی و عدم نعوظ ...مصرف ترامادول و قهرکردنای مداوم بود و چندبارم کتکم زد و چندبارم خودزنی شدید کرد .نگید که میبردیش دکتر و اینا که من همه این راهارو رفتم ولی متاسفانه شوهرم آدم ناامیدی بود و زیاد همت برای دوا و درمانش نمیکرد... یجورایی ثابت شده بود که هرچی بشه من به پاش میمونم ولی خب یجایی دیگه کم اوردم...شاید باورتون نشه من اونقدر دوسش داشتم که اصلا مشکل جنسیشو به روش نمیوردم و دلیل طلاقم قهرکردنای مکرر و طولانی مدتش بود...از نظر شما هم برای طلاقم عجله کردم؟؟؟!!!

خستم، خیلی خسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناتوانی جنسی داشته! معتاد بوده! از همه بدتر کتکت زده! خودزنی هم که میکرده! قهر هم میکرده! کلکسیون بیماری روحی و جسمی بوده

فقطططططططط

میخوام بدونم کسایی که بهت گفتن اشتباه کردی شوهراشون چه مشکلی بدتر از مشکلات شوهر تو داره که فکر میکنن شوهرت خوب بوده و تو اشتباه کردی! 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خیر 

کسی که کتک بزنه، نتونه از نظر ج تامین کنه، اعتیاد داشته باشه، بلوغ فکری وعقلی نداشته باشه ومثل بچه قهر کنه، منطقی نباشه و.... آدم زندگی نیست 

حرف دیگران اهمیتی نداره، شما تو اون زندگی  روز به روز فرسوده تر میشدی وهمون بقیه مشغول زندگی خودشونن 

همين طوري بوده وقتي ازدواج كردي؟ اعتياد داشته؟ بي دردسر جدا شدي؟

متاسفانه باوجود مشکل جنسی که داشت ازدواج کرده و بعداز عقد متوجه شدم بازم بااین قضیه کنار اومدم....عزیزم من میگم دوسال طول کشید که جداشدم بعد شما سوال می‌پرسی بی دردسر جداشدی یانه!

خستم، خیلی خسته

ن عزیزم ب حرف بقیه اهمیت نده حق با توعه 

همسرتم اگه میخاس تغییر کنه تو این ۲ سال پروسه طلاق بهت ثابت میکرد خودشو ..

امیدوارم منبعد زندگیت با آرامش و خوشی باشه 🫂💖

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨