2777
2789
عنوان

اول سرماخوردگی چی میخورین

112 بازدید | 16 پست

ترکیب لیمو عسل به شوهرم دادم. باز چی بدم؟

این تا ظهر حس نکنه خوبه هرروز میره دکتر الکی الکی.خیلی به بدنش ارزش قائله.🤦‍♀️ 

دستاش بلند نمیشن اصلا خام شدن و رگ بلند شده کله صبح بردمش حموم گردن و بازوهاشو شستم ماساژ دادم گذاشتم جلو بخاری خشک شه.براش قبلا رزماری هم زدم خوب تشد،استامینوفن کدئین هم دادم.بینیش هم کیپه کیپه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

من تا سرم نزنم دوبار خوب نمیشم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه بچه نوزاده این کارا رو میکنی؟قرص کلداستاپ میخوریم و تمام.خودش خود به خود خوب میشه بعد چند روز

کلا خشک شده

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
وا مگه بچه نوزاده این کارا رو میکنی؟قرص کلداستاپ میخوریم و تمام.خودش خود به خود خوب میشه بعد چند روز

اخه خشک شده کلا دستاش بالا نمیشه

مسکن بده خوب میشه.اگرم تب داره شیاف دیکلوفناک شفای تب و لرزه

گفتم بهش ولی انگار فحشش دادم شیاف گفتنی

بره دکتر که دردسرش کمتره تا اینقد خودتو اذیت کنی😄

من دوتا قرص سرماخوردگی باهم میخورم. البته اگه دوز پونصد هست یکی. درکل سرماخوردگی باید دوره اش بکذره تا خوب بشی. شربت آویشن هم برای سرفه. یا دیفن هیدرامین‌. آب نمک قرقر کنه روزی سه بار خیلی موثره. و برای بدن درد و کوفتکیش حتما قرص ناپروکسن بخوره عالیه سرحال میشه. غذا هم سوپ گرم.

بره دکتر که دردسرش کمتره تا اینقد خودتو اذیت کنی😄من دوتا قرص سرماخوردگی باهم میخورم. البته اگه دوز ...

مرسی

گفتم بهش ولی انگار فحشش دادم شیاف گفتنی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همه همینن در برابر شیاف اول جبهه میگیرن ولی بعدش که ببینن چقدر خوبه خودشون استعمال میکنن

شوهر منم همینجوری بود وقتی ی بار استفاده کرد مشتری دائمی شد

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با این ک دخترم ولی نیاز ب همچین زنی دارمکاش من گرفته بودمت🤒👩‍🦯

😅😅😅 دیگه دیگه ،بعضی دخترای ترک اینجورین

یه انار کامل بزار رو بخاری چند ساعت بمونه کاملا بپزه بعد همه چیز توشو بگو بخوره فقط پوستش بمونه خوب میشه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲