2777
2789

همسرم هر وقت از یه مکانی داریم خارج می شم یا داریم می ریم داخل، درو واسه بقیه خانما می گیره تا رد بشن.

بعد هر وقت با من هست، اینکارو نمی کنه. شده دستم پر بوده فرضا یه نوشیدنی دستم بوده، یهو درو ول کرده روم..

بعد داخل این مجمتمعی که هستیم هیچ کدوم از این خانم ها هم نمی شناسه. باز اگه شناخت داشت می گفتم زشته تعارف نزنه یا در رو باز نکنه. ولی همه غریبه غریبه هستن.

به خود همسرم گفتم، گف من از سر احترام اینکارو می کنم منظوری ندارم. بعد بهش گفتم که من تا حالا نشده بخوام برم جایی یه مرد غریبه بیاد درو برام بگیره تا من رد بشم. واقعا تا حالا پیش نیومده. آخه چه لزومی داره اینکارو بکنه. بعد به جز این خیلی رفتارای دیگه با خانم ها داره که اصلا عادی نیس. مثلا الکی سر بحثو باز می کنه باهاشون و... 

شما بگید من حساسم یا چی؟

و خدایی که به شدت کافیست

احترام، هه. جوگیره

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من حق داری واقعا لزومی نداره این کار ، حتی گاهی باعث میشه اون طرف مقابل هم معذب بشه من خودم باشم یه مرد غریبه اینکارو بکنه معذب میشم خوشم نمیاد اصلا از کارش تو دلم میگم به تو چه خب راهتو برو خودم مگه چلاقم   

درو باز کردن ممکنه اتفاق بیفته شده تو محیط عمومی اقایی زودتر به در رسیده محترم بوده درو باز کرده و من رد شدم

ولی اینکه سر بحثو باز کنه یه چیز دیگه اس

یا اینکه با شما این رفتارو نداره خیلی بدترش میکنه

ببین نمی‌دونم نیت همسرت چیه 

ولی من خیلی شده مثلا خواستم برم تو مطب یا ی جایی آقا کنار وایساده من رد شدم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اسی ناراحت نشیا، ولی شوهرت هوله

عزیزم منم همین حسو دارم

هی به خودم می خوام بگم چیزی نیست

اونم قسم می خوره از روی احترام می کنم. باید به خانم ها احترام گذاشت. ولی آخه عادی نیست رفتارش. وقتی کسی رو نمی شناسی چرا باید اینکارو بکنی

و خدایی که به شدت کافیست

در کل کار درستیه و کاریه که جنتلمنا میکنن

خیلی اوقات توی مراکز خرید یا هرجا آقایون غریبه درو باز میکنن کنار می ایستن تا خانم ها رد شن

اما متاسفانه چرا این احترام رو برای شما نداره عجیبه 

همسر شما اعتماد بنفس پایینی دارا نیاز به دیده شدم از جنس مخالف داره 

سعی کن از این لحاظ تامین کنی 

گاهی که میرید جایی ازش بخواه درو برات باز کنه 

در کل اقتدار بده بهش

زن ندیدست 

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام