2777
2789
عنوان

این رفتار شوهرم با بقیه خانم ها عجیب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 109 پست
خودشم میگه من اگه نیت بدی داشتم جلو روی تو اینکارو نمی کردم. ولی خب من خیییلی باهاش خوب رفتار میکنم ...

حرف منم همینه اگه همسرت خدای نکرده منظور بدی داشته باشه هیچوقت اینکارو پیش شما انجام نمیده اتفاقا پیش شما بی توجه میشه چون قطعا اگه هدفش این باشه که توجه اون خانم رو جلب کنه وقتی تنهاس اینکارو میکنه نه وقتی خانمش پیشش باشه پ اون خانم بفهمه که این آقا متاهله

من نظرم رو دادم میدونم خانم ها ذاتا احساسی هستن ولی من منظورم اقتدار و بزرگنمایی بود 

میگن اقتدار برای مرد خیلی مهم تر از عشقم و عزیزم گفتنه مثلا گفتن اینکه مرد من چه بازو های قوی داری اون ها رو به وجد میاره تا اینکه بگی عشقم خیلی دوست دارم ...بازم امتحان کن و مهم تر از همه از این ب بعد سعی کن هیچ واکنشی نشون ندی مردا رو از هر چیزی منع کنی بیشتر کشیده میشن سمتش 

من همسرم اینستا داشت من نداشتم خیلی سعی کردم پاک و بحث کردم ولی ی مدت کامل رها کردم خودمم نصب کردم و گاهی کلیپ نشون میداد کنارش بودم مو میخندیدم الان دیروز اومد نشون داد که پاک کرده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا علاقشون چیه؟ شوهر منم این نشونه ها رو داره

همین که نسبت به غریبه ها حس دلسوزی و همکاری شدیدی دارن اما اگر نزدیکانشون نیاز به کمک داشته باشن عین خیالشون نیست. نه اینکه تظاهر کنن. کلا این حس نسبت به نزدیکانشون توی وجودشون نیست

من بیرون خیلی دیدم آقایون این کارو کردن 

در آسانسور بوده یا در هرچیزی اول ب من گفتن بفرمایید منم تشکر کردم اومدم 

شوهرمم چن باری دیدم اینکارا کرده برای خانما مشکلی ندارم 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست