2821
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

398 بازدید | 22 پست

21 سالمه اجازه هیچچچ کاری و اظهار نظر راجب هیچ چیزی رو ندارم از درس متنفر شدم به سه ساله دارم کنکور میدم هر سال نمیزارن برم دانشگاه التماسشون کردم گریه کردم داد زدم گفتم بزارید تو رو خدا مامایی رو برم گفتن میخواییم ماشین بخریم نباید بدی شهریه دانشگات برا دسشویی میام بیرون مامانم شروع میکنه غر زدن صب با داد و بیداد بیدارم میکنن درس بخون درس بخون خسته شدم میلیارد بار گفتم دلم نمیخاد دیگه کشش پشت موندنو ندارم خجالت نمیکشه با من مث بچه ده ساله رفتار میکنه دلم میخاد بکشم جفتشونو واقعا جرات ندارم بگم ی خوراکی میخوام چرا چون پشت کنکور موندم باز اگه قبول نمیشدم ی چیزی هر سال قبول میشم میگن حتی پول بلیط اتوبوس بهت نمیدیم بری خدا لعنتشون کنه از ته دلم نفرینشون میکنم خستم از این زندگی دلم نمیخواد کنکور بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=358566794]وضعشون خوبه ؟؟؟[/QU  نه ولی روزی ک میخواستم برم برا ثبت نام دانشگاه پول تو حسابشون بود گفتم ی ترمو بدید خودم میرم سر کار منشی چیزی میگن نه تو نباید کار کنی خودشونم پول هیچیییی بهم نمیدن ینی ی ناهار و شام میخورم فقط باهاشون همه لباسامو از خالم میگیرم ناخونی مویی چیزی بخوام درست کنم میگردم کجا مدل رایگان میخوان میرم اونجا برای این ک ظاهر قضیم حفظ بشه مامانم میتونه سر کار بره میگه بخاطر تو نمیرم میخوام بمونم خونه تو رو بپام ناظم شده یکی میره دسشویی هم بهش گیر میده تایم حموم از یه ربع بیشتر بشه داد میزنه دلم میخواد بمیرم از خونمون متنفرم

وای لعنت به پزشکی که اینقدر معضل جوونای ما شده چی بگه آدم به خدا

میگم بابا مگه همون مامایی چشه همه پیرا پزشکیا ی شغلی پیدا میکنن بلاخره از این وضعیت بهتره ک هرچییی بخوام نمیتونم بخرم فقط باید دستم ب چشم خالم باشه کی لباساش قدیمی میشن بده ب من بعدم کلی منت سرم بزاره 

عزیزم میدونی امسال میتونیم مجدد ترمیم معدل کنیم یا نه

نمیدونم واقعا هیچی نگفتن من دوازدهمو فک نکنم دیگه ترمیم کنم چون معدلم 18 و خورده ای شده و دیگه نمیتونم بالاتر ببرمش ولی یازدهمو میزنم

عزیزم من یکی و میشناسم با دانشگاه صحبت کرد پول نمیگرفتن ازش بعدا از رو طرحش داد به دانشگاه

ولی حالا که‌میگی پول رفت و امدم نداری دیگه فقط خودت باید بری سرکار

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
عزیزم من یکی و میشناسم با دانشگاه صحبت کرد پول نمیگرفتن ازش بعدا از رو طرحش داد به دانشگاهولی حالا ک ...

میخوام برم ولی واقعا چیزی بلد نیستم نه کامپیوتر نه زبانو تونستم ادامه بدم نه روابط اجتماعیم خوبه از طرفی بابام ی جوری وقتی بهش میگی میخوام کار کنم  میخواد بکشتت ینی در اون حد با ادم بد حرف میزنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز