2777
2789

رفتاراش هممونو روانی کردههه هروز آرزو میکنم بمیره امروز نرفتم مدرسه چون سرما خورده بودم بعدددد میگه از امشب گوشیتو میگیرم تو با گوشی صبحا نمیری مدرسه و.... بعد به مامانم میگه دیشب چیزی اذیتت نکرد؟ نور هدفون میومد من نتونسم بخوابم نزدیکای ساعت 3 و تنها کسی که هدفون داره منمممم و من کل دیشب خواب بودم 11 خوابیدم داره روانیمون میکنه الانم رفتم بشینم رو مبل نگو مبل شکسته بود من نمدونسم کلی فحشم داد چه غلطی کردم نرفتم مدرسه میخوام برمممم😭💔

الانم گیر دادن که اره اینو بگیرن فردا برش میگرد نن و... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرومادرا از نظر روحی گاهی که خیلی تحت فشارن عصبانیتشونو سر بچه خالی میکنن متاسفانه

همسر منم چند روزه خیلی فکرش درگیره  به بچم ک ۷ سالشه گیر میده هی دعوا میکنه  تو خونه هم ک ۶مهی بهونه گیری ... 

باید جواب ندی و بی تفاوت باشی تا خودشون خجالت بکشن دست بردارن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736