2777
2789

لطفا. یکی از دوستان ایشونو تگ کنن

فقط خواستم بگم کار شما هم خوب نبود که تو یه سایت عمومی باعث شدی اینهمه به مذهبیا و روحانیا توهین بشه 

ارع تاپیکش قفل شد.... کار اون روحانی اگر واقعا اینطور بوده باشه زشت بوده. اما وقتی جو اینجا رو میدونه نباید تاپیک بزنه. فقط باعث توهین و ناسزا شد. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مذهبیا کار ندارم ولی به ادمای متعصب و ریاکار و خشک مقدس و منم منم گو و اونایی که فک میکنن همه اخ ...

غیر از توهین دیگه باید چکار کرد که بشینن سر جاشون؟؟؟؟ 

والا من مذهبیم اینقدر که ما از مخالفا حرف و توهین می شنویم خداباوری و شعورمون اجازه نمیده تلافی و مقابله کنیم 

با مذهبیا کار ندارم ولی به ادمای متعصب و ریاکار و خشک مقدس و منم منم گو و اونایی که فک میکنن همه اخ ...

الان اون روحانی اینجاست؟؟؟؟ اون خانم باید یا خودش همونجا تذکر میداد یا به صاحبخونه بگه که به اون اقا بگه که مهمونم رو با دل شکسته بیرون کردی با حرفت. زنگ زدنش به مرکز هم خوب بود.... ولی این توهینهاو فحاشیهایی که اینجا به تمام اون قشر شد، فقط حق الناس سنگین رو گردن نویسنده کامنتا انداخت

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ارع تاپیکش قفل شد.... کار اون روحانی اگر واقعا اینطور بوده باشه زشت بوده. اما وقتی جو اینجا رو میدون ...

به کسانی که اینطور تاپیکها رو میزنن کلا مشکوکم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان اون روحانی اینجاست؟؟؟؟ اون خانم باید یا خودش همونجا تذکر میداد یا به صاحبخونه بگه که به اون اقا ...

جالبه که جدیدا اینجور تاپیکا رو میزنن و قبلش میگن که من مذهبیم😐عزیز من تو اگه مذهبی باشی وقتی شرایط اینجا رو می دونی هیچ موقع باعث اینهمه فحش نمیشی برای یه قشر

به کسانی که اینطور تاپیکها رو میزنن کلا مشکوکم

حالا من خوشبینانه میگم راست میگن.... ولی جو سایت طوریه که منتظر همچین تاپیکایی هستن برای عقده گشایی

اینم یکی از تراژدیهای مذهبی بودنه تو این دوره بخاطر مذهبت باید فحش بخوری ولی اونایی که خراب عالمن هم حق قضاوت نداریم.....

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
الان اون روحانی اینجاست؟؟؟؟ اون خانم باید یا خودش همونجا تذکر میداد یا به صاحبخونه بگه که به اون اقا ...

ما به تمام قشر اخوند کار نداریم ما بحثمون باهمین قشر بود که اونجا حضور داشت ،کسیکه با وجود اینکه درس دین خونده هنوز شرایط امربه معروفو بلد نیس

معتقد به تسلسل 

اصلا منطقی نیست که میان اینجا تعریف میکنن

تازه اولش هزاااااربار میگن من خودم مذهبی هستم هااااااا

همین مشکوک تر میکنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

چرا فکر می کنید پشت هر حرفی یه توطئه هست من خودم تو یه تاپیک سفر خارجی گفتم من فقط رفتم کربلا ،اصلا قابل مقایسه با خادمای مشهد خودمون نبودن وماموراشون هم احترام نمیزاشتن نمیدونید چقدر نفرین وفحش خوردم که تو هدف داری در صورتی که خدا بالا سر میدونه اصلا اینجوری نبود 

ما همسایه سر کوچمون روضه میگرفت شبها همه تارهای شنوایی و صوتیمونواز دست میدادیم پنبه میزاشتیم تو گوشمون  انگار بلندگو وسط سالن مابود   صدا به صدا نمیرسید  صدای تلویزیونم نمیشنیدیم  خوشبختانه از این محل رفتن  هیچ وقت یادم نمیره 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛