2777
2789
عنوان

کاربری که درمورد روضه ی خونه همسایه شون تاپیک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 28 پست

تایپکش عجیب بود مادرهر سال محرم روضه دا ره ،خانم های فاملیل ارایش زیاد می کن همشون ناخن کاشتن باچادر ر توریی   می ان  ،دختره خالم هم یا نیم تنه و سدیشرت شلولر قد ۸۰ اوند ، روبری قا ی روضه نشست کل  دلش پیدا بود  اقای روحانی  سرش پایین بود زوضش رو خوند  رفت  کاری هم به بقیه نداشت  چون هیچ کودم  خانم ها محجبه نبورن  همه بلوز شلوار وچا رد تو ری سر داشتن ،اون اقای روضه خون خیلی پرو تشر یف داشته  که تو جمع تذکر داده 🥲

ما همسایه سر کوچمون روضه میگرفت شبها همه تارهای شنوایی و صوتیمونواز دست میدادیم پنبه میزاشتیم تو گوش ...

عزیزم اون خانواده مذهبی بی فرهنگ بودن ربطی به مذهبی بودنشون نداره بی فرهنگ بودن اینا مشخصه اگه پارتیم میگرفتن باز انگار وسط سالن خونه شما بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپکش عجیب بود مادرهر سال محرم روضه دا ره ،خانم های فاملیل ارایش زیاد می کن همشون ناخن کاشتن باچادر ...

اصلا دور از ذهن نیست

من ۱۲ سالم بود همچین مجلسی با مامانم رفتم

۱ سانت از جلوی موهامم پیدا نبود

یکی از مهمونا خیلی زشت بهم تذکر داد

دیگه پامو اون مجالس نذاشتم

هرچند سالها گذشت تا الان خودم مذهبی و چادری ام

اما هنوز ک هنوزه یادمه و خاطره بدش باهام هست

الانم خودم حتی اگر سرم بره ب احدی راج ب پوشش و حجابش نظر نمیدم

چون شدیداااا دافعه داره و من اینو خودم قشنگ درکش کردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اصلا دور از ذهن نیستمن ۱۲ سالم بود همچین مجلسی با مامانم رفتم۱ سانت از جلوی موهامم پیدا نبودیکی از م ...

ما از این روضه زیاد داریم خوب بیشتر جمع فامیلی همسایه کم می اد اغلب همین مدل می ان کسی هم حرف نمی زنه ،😄😄فقط خانم جلسه ایی به دختر خالم گفت چه نا خن ها شیکی ،کاشت ناخن بود ،دختر خالم بهش گفت ازداین ناخن مصنوعی هاست خانم م خوشش اومد کفت ببینیی ناخن از،این،مدل،بذارید که  هم میشه دراورد وضو گرفت  هم قشنگ ،که موقه دضو بشه دراورد 🤕

عزیزم اون خانواده مذهبی بی فرهنگ بودن ربطی به مذهبی بودنشون نداره بی فرهنگ بودن اینا مشخصه اگه پارتی ...

هرچی بودن از اون به بعد دیگه روضه نرفتم  هنوز یادم میاد گوشم درد میگیره

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
عزیزم اون خانواده مذهبی بی فرهنگ بودن ربطی به مذهبی بودنشون نداره بی فرهنگ بودن اینا مشخصه اگه پارتی ...

یادمه حتی به ۱۱۰ زنگ زدیم گفتیم بیاین یه تذکر بهشون بدین ما هرچی میگیم بی فایدست   چون روضه بود نیومدن   

یادمه حتی به ۱۱۰ زنگ زدیم گفتیم بیاین یه تذکر بهشون بدین ما هرچی میگیم بی فایدست چون روضه بود نیوم ...

حرف شما و همه دوستان کاملا درسته همه قشرها بیشعور هست هیچ شکی نیست 

اما خب حرف اینه اینجا محیط طوری نیست که بشه بر علیه کسی تاپیک زد 

الان شما هر قشری تاپیک بزنید معلم پزشک پرستار حتی رفتگر یه عده میان شروع میکنن به عقده گشایی 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حرف شما و همه دوستان کاملا درسته همه قشرها بیشعور هست هیچ شکی نیست اما خب حرف اینه اینجا محیط طوری ن ...

خب بالاخره حرفایی که تو دلشون مونده  اذیت شدن 

اینجا نگن کجا بگن   

خب بالاخره حرفایی که تو دلشون مونده اذیت شدن اینجا نگن کجا بگن

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد گل من

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب مکانش کجاست؟

بحث نداریم که عزیزم 

مکانش همونجا تو همون جلسه بوده 

نه جایی که پر از بچه های خام و بزرگترهای عقده ای هست

بحث نداریم که عزیزم مکانش همونجا تو همون جلسه بوده نه جایی که پر از بچه های خام و بزرگترهای عقده ای ...

اونم دقیقا زمانی تاپیک بزنی که بچه مدرسه ایا گوشی دستشونه چک کنن بعد برن مدرسه

تایپکش عجیب بود مادرهر سال محرم روضه دا ره ،خانم های فاملیل ارایش زیاد می کن همشون ناخن کاشتن باچادر ...

با احترام روضه ی شما هم عجیبه 

ما مراسم این مدلی اصلا آقا اجازه نمیدیم وارد مجلس بشه

ذات روضه نزدیک شدن به خدا و دوری از محرماته