2777
2789
عنوان

بچه تو رو خدا کمک دیگه بریدم😢😢

1803 بازدید | 30 پست

سلام نی نیم داره هفت ماهش تموم میشه ازبدو تولد تا حالا بشدت بی قرار بود و کلی مشکل داشت مشکل جدیدش دندون دراوردن و نخابیدن ۲۴ساعتشه یک سره جیغ و گریه خدا میدونه دوهفتست نخابیدم شبا ی ریز روپامه میزارم زمین بیدار میشه از ژل بی حسی دندون گرفته تا حمام بردن شبانه و قرص باکلوفن ک دکتر داده برامعدش خاب اورم هست اصلا انگار ن انگار توروخدا ی خاب اوره درست و حسابی بهم معرفی کنین نگید تحمل کن ک کاسه صبرم لبریزه اوضاع روحیم بهم ریخته دوهفته نخابیدن تو ببست و چهار ساعت عصبیم کرده  هرروز به امید خوب شدنش سر میونم ولی نمیشه کمکم کنین

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق بهار نارنج بگیر بهش بده اروم میشه میخوابه

حتما امتحان میکنم 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ما برای اروم کردن بچه یه جوشونده به اسم sikhoshatare (فارسیشو بلد نیستم) میدیم به بچه.

بچه هایی که یع دقیقه اروم نمیمونن وقتی اینو میخورن خیلی خوب میشن.

البته بعضیا میترسن اینو مستقیم به بچه بدن. مادرشون میخوره و به بچه شیر میده

اما خیلی موثره تو اروم کردن بچه

ببرش پیش یه روحانی دعای خواب واسه بچه ها خیلی خوبه😁

دعای خاب چیه نمیشه خودم بخونم باور کن الان ک دارم مینویسم اشکم دراومده

عزیزم بچه همینه سعی کن از کسی کمک بگیری حداقل تو روز چند ساعت بخواب یا بگو کسی برات غذا درست کنه گشنه نمونی که کلافه تر میشی یا کسی بیاد کارهاتو بکنه توفقط به بچه برس

خدایا شکرت برای همه چیز😘
حتما امتحان میکنم 

ما نتیجه گرفتیم بچه خاله ام کلا جغد بود شبا تا صبح بیدار بود خالم دیگه بهش بهار نارنج میداد هم برای دندون دردش خوبه هم خواب اوره بهش هویج بده با لثه فشار بده 

عروس آذر💖💖💖
ما برای اروم کردن بچه یه جوشونده به اسم sikhoshatare (فارسیشو بلد نیستم) میدیم به بچه. بچه هایی که ...

ازکجابخرم

عزیزم بچه همینه سعی کن از کسی کمک بگیری حداقل تو روز چند ساعت بخواب یا بگو کسی برات غذا درست کنه گشن ...

کسی رو ندارم تو شهر غریبم