2777
2789
عنوان

بچه تو رو خدا کمک دیگه بریدم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 30 پست
عزیزم آرامش خودتو حفظ کن هرچقدر مادر آرامش داشته باشه بچه آرومتر میشه قطره استامينوفن بمال به لثه ها ...

اصلا نمیخابه لخدا تا من تستراحت کنم یک ساعت روپامه تا خابش میکنم میذارم زمین مبزنه زیرگریه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با پزشک مشورت کردین؟

گفت از ریفلاکسه دارو دادم باز گفتن حساسیت به پروتئین گاو باز بشدت رژیم سخت و سفت گرفتم حالام ک دندونش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

کسی نیس هیچکس دارو یا چیزی ک نتیجه گرفته سراغ نداره

به قول مامان بزرگم بچه داری، سر داری، عهده داری بر بیایی

😭😭😭😭😭😭

یعنی همه بچه ها این شکلی دندون درمیارن یسره تو خابم موها و گوشاشو میکشه و جیغ میزنه

منم این راهو رفتم. هر دندونش برام مصیبت بود. نمیخوام بترسونم ولی دندونهای آسیا بدتره. به نظرم بهار نارنج از همه بهتره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم این راهو رفتم. هر دندونش برام مصیبت بود. نمیخوام بترسونم ولی دندونهای آسیا بدتره. به نظرم بهار ن ...

حتما میخرم دعاکن جواب بده