2777
2789

سلام دوستان دارم دیوونه میشم بس بدنمو خارش داره. ایا بیماری جدیدی اومده من خبر ندارم. تمام دستام و صورت دونه های ریز قرمزه و خارش شدید داره😭نصفه شبی کلافه شدم نمیتونم برم دکتر تا فردا. آبله نیستو قبلا ابله گرفتم 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
کهیر زدی حتما شاید گرمی یا ی چیز تند خوردی حساسیت دادی

نه تا به حال اینطور نشدم. چیز خاصی هم نخوردم. چند روزه علائم شبیه سرما خوردگی داشتم

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیار بخور

دوبار امروز رفتم دکتر یکی گفت حساسیت داری یکی گفت ویروس جدیدع. نمیدونم چ بلاییه😭

حساسیت ب چیز خاصی نداری؟

نه والا تو این عمر بیستو چند سالم اولین باره خواهر😮‍💨🤕☹️

پماد تریا مسینولون یا تتراسایکلین یا کلاندولا اگه داری بزن یکیشو

دکتر برام کالامین، و بتامتازون و قرص نوشت ولی اصلا فایده نداشت. الان دوباره رفتم قرص جدید چ دوتا امپول تا ببینم فردا چطور میشه. خیلی بیماری وحشتناکی هست. از ابله بدتره

یا حتی قرص سیتریزین یا آنتی هیستامین بخور

❤️🌱🥲فایده نداشت

یا شربت شون

کلا نمیدونم چیه. ی ذره غذا خوردم تمام رگهای توی دهنم باد کرد وحشتناک بود وحشتناک از ترس داشتم میمردم. عین فیلمها شده بود. گلوم باد کرد نفسم بند اومد.