2777
2789

من چند روز پیش رفتم یه ساختمان پزشکان سوال کردم، گفتن با تزریق ژل کاملا جای گود شده، پر میشه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند روز پیش رفتم یه ساختمان پزشکان سوال کردم، گفتن با تزریق ژل کاملا جای گود شده، پر میشه

موقتی یه دائمی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
موقتی یه دائمی

نه دیگه برای همیشه پر میشه اون طور که اون خانم توضیح دادن، یعنی من اینجوری متوجه شدم 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

ساختمان پزشکان کجا بود؟

من دارم لیزر میکنم از دکتر پرسیدم فیلر بهتر از لیزره؟

گفت آقای دکتر صفر در زمینه تزریق فیلر خیلی باتجربه هستن اگر میخوای برو پیش ایشون ببین نظرشون چیه

منم کل بدنم هست خخخخبامزن

چه باحالی 😂 احتمالا صورتت نیست که میگه بامزس

من پوست صورتم صاف بود فروردین آبله مرغان گرفتم با اینکه دست نزدم جاهاش رو صورتم گود شده 4 جلسه لیزر کردم هنوز کامل گودی ها رفع نشده

ساختمان پزشکان کجا بود؟من دارم لیزر میکنم از دکتر پرسیدم فیلر بهتر از لیزره؟گفت آقای دکتر صفر در زمی ...

عزیزم منطقه هفده هستش 

اگه انجام دادم و خوب بود حتما بهتون پیام میدم 

خوبه؟ 

عزیزم منطقه هفده هستش اگه انجام دادم و خوب بود حتما بهتون پیام میدم خوبه؟

خیلی لطف میکنی عزیزم

چون من بچه کوچیک دارم خیلی نمیرسم برم میخوام مطمئن بشم جواب میده برم

عزیزم منطقه هفده هستش اگه انجام دادم و خوب بود حتما بهتون پیام میدم خوبه؟

اون سمتا رو میشناسم ولی حتما قبلش راجع به دکترش تحقیق کن چون تزریق ژل کار هر کسی نیست گند نزنن به صورتت

خیلی لطف میکنی عزیزمچون من بچه کوچیک دارم خیلی نمیرسم برم میخوام مطمئن بشم جواب میده برم

خواهش میکنم عزیزم 

حتما خبرشو بهت میدم 🧡

اون سمتا رو میشناسم ولی حتما قبلش راجع به دکترش تحقیق کن چون تزریق ژل کار هر کسی نیست گند نزنن به صو ...

حتما عزیزم، ممنونم ❤

خیلی لطف میکنی عزیزمچون من بچه کوچیک دارم خیلی نمیرسم برم میخوام مطمئن بشم جواب میده برم

خدا حفظش کنه عزیزم 💙