2777
2789
خیلی محبت میکنیبا آرزوی کلی اتفاقای خوب 💪💟

مممنونم عزیزدلم 

و هم چنین دوست خوش قلب من 💛❤💛

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه باحالی 😂 احتمالا صورتت نیست که میگه بامزسمن پوست صورتم صاف بود فروردین آبله مرغان گرفتم با اینکه ...

چرا حتی گردنم داره، هفت ماهم بوده که گرفتم ولی جاشون کاملا مشخصه، من جای شکستن پیشونیمم هست خخخخ

نه دیگه برای همیشه پر میشه اون طور که اون خانم توضیح دادن، یعنی من اینجوری متوجه شدم

گفتم شاید مثلا هر۶ ماه باید تمدید بشه ،اگر دائمی باشه خوبه منم یه دونه دارم خیلی رو مخمه دوست دارم یه کاری بکنم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
گفتم شاید مثلا هر۶ ماه باید تمدید بشه ،اگر دائمی باشه خوبه منم یه دونه دارم خیلی رو مخمه دوست دارم ی ...

نه عزیزم دائمیه به احتمال زیاد 

هر وقت انجام دادم اگه خوب بود حتما بهتون خبر میدم عزیزم 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

چرا حتی گردنم داره، هفت ماهم بوده که گرفتم ولی جاشون کاملا مشخصه، من جای شکستن پیشونیمم هست خخخخ

چقدر عجیب که از هفت ماهگی مونده من 36 سالگی گرفتم با اینکه دست نزدم جاهاش گود شده ولی برام مهمه 

اینم عیدی امسال من 😷

نه عزیزم دائمیه به احتمال زیاد هر وقت انجام دادم اگه خوب بود حتما بهتون خبر میدم عزیزم

ممنون‌ میشم ازتون 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نه عزیزم هنوز

من تصمیم گرفتم دیگه لیزر نرم چون بنظرم لیزر از این بیشتر تاثیر نداره.

از دکتر احسانی برای بهمن وقت گرفتم برم ببینم چه روشی برام انجام میده.

شما چه کردی عزیزم؟

من تصمیم گرفتم دیگه لیزر نرم چون بنظرم لیزر از این بیشتر تاثیر نداره.از دکتر احسانی برای بهمن وقت گر ...

عزیزدلم من هنوز کاری نکردم، شاید بعد عید برم، شایدم تا قبل از عید 

اگه انجام دادم و خوب بود حتما بهتون پیام میدم 

حتما کامل مشورت کنین عزیزم قبل از اینکه کاری انجام بدین روی پوستتون 💛

عزیزدلم من هنوز کاری نکردم، شاید بعد عید برم، شایدم تا قبل از عید اگه انجام دادم و خوب بود حتما بهتو ...

دکتر احسانی خیلی دکتر با یواد و با تجربه ایه حالا به امید خدا بهمن ماه برم مطبش ببینم چه روشی پیشنهاد میده.

دکتر احسانی خیلی دکتر با یواد و با تجربه ایه حالا به امید خدا بهمن ماه برم مطبش ببینم چه روشی پیشنها ...

ان شاء الله که بهترین نتیجه رو میگیری دوست قشنگم 💜