2777
2789
عنوان

نگرانم خانما چرا اینطوری شدم😭😭

123 بازدید | 17 پست

در یک ثانیه یادم میره داشنم به چی فکر میکردم🤦‍♀️

مثلا تو باشگاه کیف خودمو گذاشتم رو صندلی در حد ۱دقیقه رفتم برگشتم گفتم عه چقد شبیه کیف منه یهو گفتم وای این ک خود کیفمه یادم میره

گوشیمو هزاران بار گم میکنم تو ماشین اژانس رو ابسردکن تو باشگاه همجا تو خونه ۹۰درصد اوقات دنبال گوشیمم

امروز خیلی بد بود از پله اومدم پایین یهو شوهرمو دیدم گفتم چقد اشناست😐😐😐یادم نبود شوهر خودمهههههه تا نگفت عه اومدی یادم نبود کیه😐

من ۲۴ سالمه سنی ندارم نمیدونم چرا اینطوری شدم🤦‍♀️🥲

درسته شاید بگین فکرت مشغوله ولی اخه شوهرمو یادم بره😐😂

💍♥️

میخاستم بگم عادیه خیلیامون اینطوری هستیم که رسیدم به خط اخر🤣🤣🤣

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم روبروم نشسته هر چی نگاش میکردم اسمش یادم نمیومد از جاریم پرسیدم اسم دخترم چیه؟🤦‍♀️غش کرده بودن.نمیدونم چرا اینجوری شدم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
نه چشمام هیچ مشکلی نداره مغزم ضعیفه😐😂

میدونستی اینا همش از سردیه مغزه؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
میدونستی اینا همش از سردیه مغزه؟

حدس زده بودم چندبارم به شوهرم گفتم حس میکنم مغزم خوابه خستست نمیتونم ازش کار بکشم همینو گفت اتفاقا

راهکارش چیه🥲

💍♥️

حدس زده بودم چندبارم به شوهرم گفتم حس میکنم مغزم خوابه خستست نمیتونم ازش کار بکشم همینو گفت اتفاقارا ...

بله خودمم اینجوزیم

حتی سوتی دادن زیاد هم از سردیه مغزه

درمانش طب سنتیه.باید مراجعه کنیم بهش🤦‍♀️