2777
2789
عنوان

امشب توی تاکسی

226 بازدید | 23 پست

سلام.پسرم.حدودا 30 سالمه.امشب توی تاکسی یه دختر کنارم نشسته بود.حدودا نیم ساعت هم مسیر بودیم.گاهی راننده یه پارازیت مینداخت اینم منو نگاه میکرد میخندید.منظوری نداشتا.از این دختر شیطون پر انرژیا بود.منم خجالتیم.دلم میخواست نگاش کنم ولی روم نمیشد.شاید کلا دو بار توی کل مسیر به صورتش نگاه کردم.ازش خوشم اومد.سینگلم.قصدمم آشنایی واسه ازدواجه ناموسا.قلبم داشت میومد توی دهنم ولی خلاصه مقصد خودم پیاده نشدم رفتم ببینم کجا پیاده میشه.منم همراهش پیاده شدم.گفتم ببخشید میتونم شمارتونو داشته باشم بیشتر آشنا بشیم؟ گفت نه.گفتم چرا توو رابطه ای؟ گفت آره.منم عذرخواهی کردم رفتم.الان حس میکنم شکست عشقی خوردم.خخخ.واقعا کم تجربمم توی این موارد.کاش دنبالش تو کوچه میرفتم لا اقل خونشونو یاد میگرفتم.یا مثلا قسمش میدادم واقعا تو رابطست یا نه.حس کردم شوکه شد از حرفم و خواست برم اینجوری گفت.نمیدونم.

آخه امثال من که نه خاله و عمه و.... دارن.نه خواهر که بتونه دوستاشو اوکی کنه واسه داداشش.دانشگاهم تموم شده.محل کارمم کاملا مردونست.کجا باید با یه دختر آشنا بشم؟ چرا ما پسرا تمایل داریم به ارتباط با دخترا ولی توی رشت اکثر دخترارو میبینم همش چ س کلاس میذارن انگار از دماغ فیل افتادن.تحویل نمیگیرن پسرا رو.قیافه میگیرن! اونا احساس و نیاز عاطفی ندارن مگه.من مردم و زنده شدم تا بهش پیشنهاد آشنایی بدم ولی اون خیلی راحت گفت نه و رفت.اگه واقعا توی رابطه بود که دمش گرم ولی نمیدونم چرا حس میکنم دروغ گفت هل شده بود.یه خواهری کنید در حقم لااقل دو تا راهنمایی کنید.باشگاه و کتابخونه و... رو که زحمت کشیدن مردونه زنونه کردن.من کجا باید یکیو ببینم از فیسش خوشم بیاد و بریم واسه آشنایی جدی و ازدواج؟ دغدغه این روزام شده.سنم داره میره بالا.میترسم تنها بمونم...

وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون باشگاه بعضی جاها مردونه زنونه توی دوتا اتاق نزدیک همه اونجا اتفاقا خیلیا همو میبینن معلم ورزش خودم همینجوری با شوهرش آشنا شد فقط تو ورودی میرفتن و میومدن 

ولی مثلا کلاسای دیگه هم هست که قاطی باشه مثل فن بیان و برنامه نویسی که خبر دارم و بعضی جاها زبان شنیدم

مگه تو از همه خوشت میاد منظورم همه دخترهاس ؟این دختر هم خوشش نیومده همین

نه درست میگی.ممکنه علتش همین باشه.کلا سختمه پیشنهاد آشنایی بدم.خیلی جاها که موقعیتش نیست توضیح دادم.مجازی هم خوشم نمیاد چون حتی طرفو ندیدی که ظاهرش به دلت بشینه.خودمم زیاد حس خوبی ندارم مثلا توی خیابون یا تاکسی و اینجور جاها آشنا بشم ولی آخه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...

۳۰ سالته ولی مثل ۲۰ ساله هایی 😂تای دختر ب روت میخنده فک میکنی بهت حس داره شدی مثل حبیب تو لیسانسه ه ...

حالا که حبیبم این همه آدم توی اون تاکسی چرا باید به روی من بخنده خخخخخ

نه اصلا خنده هم نمیکرد خوشم اومده بود پیشنهاده رو که میدادم.

نه درست میگی.ممکنه علتش همین باشه.کلا سختمه پیشنهاد آشنایی بدم.خیلی جاها که موقعیتش نیست توضیح دادم. ...

ببین اگه واقعا کسی ب دلت نشیت قشنگ پیگیر شو نشی مثل اقای ایکس زمان طفولیت من که مدرسه رفتنی هرروز صبح زود میومد تا دم مدرسه یه کلامم حرف نمیزدا اون ب من لبخند میزد من ب اون لعنتی هیچوقتم جلو نیومد 🤣🤣🤣 انقدرم خجالتی بودم اصلا جالب نیس

همون باشگاه بعضی جاها مردونه زنونه توی دوتا اتاق نزدیک همه اونجا اتفاقا خیلیا همو میبینن معلم ورزش خ ...

باشگاه جوابه یعنی؟ برم ثبت نام کنم خخخخ

فدای سرت این نشد تاکسی بعدی😂شوخیییی🧐🧐🙏🏻

حالا کو تا یه دختر بیبی فیس ریزه میزه کنارم بشینه و مزاحمم نباشه کنارمون بتونم سر حرفو باز کنم

ببین اگه واقعا کسی ب دلت نشیت قشنگ پیگیر شو نشی مثل اقای ایکس زمان طفولیت من که مدرسه رفتنی هرروز صب ...

آخه خداییش دیگه تابلوئه از رو ظاهر کار به خواستگاری بکشه ندیده و نشناخته.لا اقل دو بار خودمون صحبت کنیم ببینیم هم تیپ هم هستیم یا نه

حالا کو تا یه دختر بیبی فیس ریزه میزه کنارم بشینه و مزاحمم نباشه کنارمون بتونم سر حرفو باز کنم

ببین قسمتت هرجا باشه بهم میرسید

تلاشت الکیه

من به قسمت اعتقاد شدیدی دارم

چرا به مامانت نمیگی برات یه دختر باب میلت پیدا کنه؟ 

حتما که همه نباید تو خیابون و بیرون همو پیدا کنن و ازدواج

سنتی پیش برو

آخه خداییش دیگه تابلوئه از رو ظاهر کار به خواستگاری بکشه ندیده و نشناخته.لا اقل دو بار خودمون صحبت ک ...

مگ گفتم هرکیو دیدی بری خواستگاریش!برو جلو هدفتو مشخص کن بگو قصدت وهدف ونیتت چیه ی مدت باهم صحبت کنید اگه اوکی بود که بسم الله اگه نبود بیخیال