2777
2789
عنوان

چند تا از عکس کاربرا رو تو گوگل دیدم

843 بازدید | 126 پست

که حتی وارد تاپیک میخواستی بشی

ترکیده بود 

من خلاف این فکر میکردم

یعنی تاپیک کلا تو سایت نیست ولی عکس تو گوگل هست

اگه این مسائل براتون مهمه خواهش میکنم عکساتونو تو سایت نذارین توروخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدین عکستون تو گوگله؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من تا حالا عکس نذاشتم فقط عکس چند نفرو دیدم

آها

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

سلام بی معرفت

سلام بیبی خوبی

😄👊🏻هنوز چیزی نشده

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اگه منصرف شدی که خوب اگر نشدی ریپلای نزن که کفریم 😕

😂چرا هیچکدومتون اعصاب ندارین شااااید رفتم

راستش میخواستم فردا برم واسه همیشه یا یک سال 

ولی بچه ها تا الان میگفتن نرو💔دلم منم پیششون گیره واسه همین نمیدونم برم یانه

@ملکه455منم ملکه رو هم یچیزایی بهش گفتم که خودش هم میدونه درسته حرفام

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

😂چرا هیچکدومتون اعصاب ندارین شااااید رفتمراستش میخواستم فردا برم واسه همیشه یا یک سال ولی بچه ها تا ...

درسته ولی نرو با احتیاط و کمتر بیا میانه رو باش مثلا من دیگ رفتم شوهر داری خخخخخ هر چیزی جای خودش فعلا

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

درسته ولی نرو با احتیاط و کمتر بیا میانه رو باش مثلا من دیگ رفتم شوهر داری خخخخخ هر چیزی جای خودش فع ...

اسکل تو کلا امروز نبودت یا دور گوشت یا دور شوخر🤣🤣😝😝🤚🏻