حلیمبانمک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2430 عنوان گلاب به روتون روم به دیوار چرا من همش یبوست یا اسهال یا 257 بازدید | 19 پست یا حالت تهوع دارم...یعنی نمیدونم چرا حالم همیشه خرابه...سابقه ورم معده دارم..مثل یوبس هستم بعد یهو دلم میپیچه میدوم تا دستشویی ..همیشه هم حالت تهوع خفیف دارم....همییییشه لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 1403/08/08 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lil_kanom عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1043 زخم معده نداری نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶
dria1396 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 9131 حتما غذای درست حسابی نمیخوری کسی ک معده ش مشکل داره باید خیلی مراعات کنه
حلیمبانمک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2430 میگم سرطانی چیزی نباشه خدای نکرده؟خخخ آی ام ترسو لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
حلیمبانمک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2430 حتما غذای درست حسابی نمیخوری کسی ک معده ش مشکل داره باید خیلی مراعات کنه غذاهای معمولی..میوه کلا عادیه چون به بچه ها غذای سالم میدم دیگه خودمم میخورم لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
حلیمبانمک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2430 زخم معده نداری نمیدونم باید علائمش از نت ببینم لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
حلیمبانمک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2430 سندرم روده تحریک پذیر باش گوگل نگا میکنم علائمشو لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
حلیمبانمک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2430 استرسی هستین؟ خیلی زیاد ...ولی خب این حالت ها که گفتم مزمنه...یعنی مال خیلی وقت میشه تا الان لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
lil_kanom عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1043 نمیدونم باید علائمش از نت ببینم اخه من اینجوری ام زخم دارم نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶
حلیمبانمک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2430 اخه من اینجوری ام زخم دارم واقعا؟خب یه کمکی کنید لطفاعلایمتون رو بگید لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
lil_kanom عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1043 واقعا؟خب یه کمکی کنید لطفاعلایمتون رو بگید همیشششه حالت تهوع،غذا خوب نمیتونم بخورم،مدفوعم گاهی تیره میشه.گاهی اسهالم تا چن روز گاهی یبوستالبته درمان کردم و خوب شد اما اینا هنوزم مونده.معدم ورم میکنه و نفخ دارم نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶
حلیمبانمک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 2430 همیشششه حالت تهوع،غذا خوب نمیتونم بخورم،مدفوعم گاهی تیره میشه.گاهی اسهالم تا چن روز گاهی یبوستالبته ... آخی عزیزم خداروشکر خوبیدمن همشششو باهم دارمالان باید برم پیش متخصص داخلی اره؟ لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
lil_kanom عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1043 آخی عزیزم خداروشکر خوبیدمن همشششو باهم دارمالان باید برم پیش متخصص داخلی اره؟ باید آندوسکوپی بدی مشخص بشه.واس من از حلقم دوربین فرستادن مشخص شد زخمای کوچیک کوچیک حتی تو روده هامم بود.پدرم درومد نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶