2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید

254 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

من حدود ۴ ساله دچار وسواس فکری شدید شدم

اوایل سرترالین می‌خوردم دکتر عمومی بهم داده بود

بعدش رفتم روانپزشک، قطع کرد دکتر واسم و به جاش فلووکسامین داد

الان یکی و نصفی فلووکسامین ۱۰۰ می‌خورم(میشه ۱۵۰)

اون سری به دکترم گفتم دارومو بیشتر کنه چون هنوز کاملا خوب نشدم(دو سال و نیمه دارو مصرف می‌کنم)

دکترم گفت برو پیش همکارم که روانشناسه؛ ولی خب جلسه ای ۷۰۰ تومن بود تقریبا و خانواده ی من همچین خرجی رو واسه روانشناس نمی‌کنن

و اینکه ترجیح خودمم فعلا دارو درمانیه

هفته ی دیگه باز قراره برم، بگم دیگه واقعا می‌خوام داروم بیشتر بشه؟!

می‌خوام دیگه خوب بشم، خسته شدم واقعا

۲۰ سالمه ‌و ۴ ساله که حتی یک روز هم این فکری که بهم استرس میده، ازم دور نشده

فقط از وقتی دارو مصرف می‌کنم، استرسم بهتر شده، وگرنه افکارم همچنان هر روز هست متاسفانه

اگرم نشونه ای ازش در دنیای واقعی ببینم، حالم وحشتناک بد میشه، گاهی احساس می‌کنم از شدت تپش قلب و گریه، می‌خواد سکته کنم😭💔🤦🏻‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چه افکاری داری

منم ۱سال و نیمه دارو مصرف میکنم من استرس دارم و فکرای منفی میکنم گریه میکنم بی دلیل زندگی رو جهنم کردم برای خودم و خانواده🥺از بعد زایمان بدترررر شدم

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

دارو درمانی بدون روان درمانی هیچ فایده ای نداره هلاکوییم همیشه میکه

آخه من مشکل روحی خاصی واسم پیش نیومد

دوران کرونا بود اینجوری شدم یهو

قشنگ یادمه شب چهارشنبه سوری بود

داشتم یه مطلبی می‌خوندم

یهو کلمه ش رو دیدم، دیگه هر روز توی ذهنم مرور میشه

و اینکه میگن بیشتر هورمونیه😭💔🤦🏻‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

فقط تاپیگ و خوندم و یکی دوخط اولفقط میگم خداسر کسی نیاره من که ۴ ساله درگیرم تو ولش کن

شما هم ۴ ساله درگیرید؟!

منم واسه دشمنمم این مریضی کوفتیو نمی‌خوام

دارو مصرف می‌کنید؟!!!

میشه بگی چه افکاری داریمنم ۱سال و نیمه دارو مصرف میکنم من استرس دارم و فکرای منفی میکنم گریه میکنم ب ...

ببین مثلا تصور کن هر روز و هر لحظه استرس داری نکنه مامانت دور از جون بمیره!!!

بعد مثلا یه نشونه ای می‌بینی، مسال یه پستی توی اینسا راجع به همین موضوع

از استرس دیوانه میشی

دلت می‌خواد همین لحظه بمیری؛ اما این حس وحشتناک رو نداشته باشی

من هم درگیرشم، برای من هم خیلی شدیده و قرص مصرف می کردم. تجربه من اینه، وقتی که تنها میشم و بیکارم میان سراغم. راهش اینه اصلا سرت خلوت نشه. 

یه کم هم سعی کن وقتی سراغت میان، شرایطی که توش هستی رو عوض کنی، مثلاً دراز کشیدی پاشو یه کاری بکن.

منظورم اینه سعی کن تا جایی که امکانش هست بهش غلبه کنی. سخته اما گاهی جواب میده

میشه بگی چه افکاری داریمنم ۱سال و نیمه دارو مصرف میکنم من استرس دارم و فکرای منفی میکنم گریه میکنم ب ...

منم استرس دارم اعصابم بهم ریخته همین طور چشام پر اشک میشه  زندگی برام زهر مار شده

کاربر سه سال پیش 😒
ببین مثلا تصور کن هر روز و هر لحظه استرس داری نکنه مامانت دور از جون بمیره!!!بعد مثلا یه نشونه ای می ...

منم ترس از دست دادن دارم

من تازگیا میرم باشگاه 

یکم سرتو شلوغ کن

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

بلهمصرف کردم یکی دوماه اما این کوفتی حتی نمیزاره برم دکتر

همسرتون؟!

من دیگه داشتم دیوانه می‌شدم

هر لحظه گریه می‌کردم

بابام فهمید اگه نرم دکتر، به جنون می‌کشم

وگرنه بابای منم نمی‌زاشت برم دکتر روانپزشک و دارو بخورم

الان خداروشکر بهترم ولی کاملا خوب نشدم

یه وقتاییم کرم می‌ریزم میرم سرچ می‌کنم راجع به همون چیزی که بهم استرس میشه، تا یه هفته ده روز حالم وحشتناک بد میشه😭😭😭

اون سری یه شب کامل نتونستم بخوابم از استرس

کاش این اینترنت کوفتی برای همیشه قطع بشه

الانم تصمیم گرفتم اینستاگرامم رو دیلیت اکانت کنم، همه ی استراسام تقصیر این 

گوشی کوفتی و اینترنت کوفتیه

حتما باید رواندرمانی بشی عزیزم وگرنه فایده نداره خودمم وسواس وحشتناک دارم

خیلی گرونه جلساتش😭😭😭