2777
2789

سلام خانوما

پوستم چربه و جوش زیاد میزد صورتم.اما با روتین پوستی تا حد خیلی خیلی زیادی خوب شد و شاید ماهی یک یا دو تا جوش میزد صورتم اونم فکر کنم هورمونی بود .چون موقع پریود فقط جوش میزدم

الان یه هفته ای میشه دوباره صورتم کلی جوش زده😢😢 با اینکه من روتینمو عوض نکردم و از همون‌محصولات قبل استفاده میکنم

به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟ لعنت به پوست چرب😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم آزمایش بده برای تنبلی تخمدان و اینا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تداخل هورمونی و التهاب  

پلی کیستیک  

رژیم غذایی و لایف استایل ناسالم

استرس 

رو بالشتی دست حوله گوشی موبایل تیغ شیو صورت کثیف و الوده 

ممکنه دلایلش باشه 

مشکلت و ریشه ای درمان کن عشقمروتین چیه دیگهاسترستو کنترل کنحواست باشه کبدت چرب نشهو...

استرس که این مدت زیاااد داشتم.ممکنه به خاطر همین بوده؟

آخه پوستم خیلی چربه .به خاطر همین قبلا جوش میزدم.

به این دلیل که 

اگ‌سنت کمه هورمونات همش در حال تغییرن، بهترین روتین پوستی هم داشته باشی هورمون میاد گند میزنه به همچی 

دوم اینکه تغذیه چربه یعنی چیزایی مثل چیپس و پفک و…زیاد میخوری 

دختری که آینده را دید💙🦋

فقط شبا پوستتو با شوینده بنزوئیل پروکساید دئودراگ بشور 

من فقط همین برام جواب بود خیلی سریع جوشو خشکو محو میکرد 

نذار صورتت کم اب بشه خیلی از جوشا بخاطر دهیدراته بودن پوسته