2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانم ها که انقد خودشون رو میکشن به خاطر پسر و حتی جنین رو سقط میکنن 

خودشون زن هستن 😏😡😡😡😡😡

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!
منم نگفتم ميفروشن... جواب سوال ايشون براي منم بديهي بود ولي خوب براي استارتر سوال بود، اگه نبو ...

نه عزیزم سوءتفاهم نشه منظورم شما نبودید،کسی که براش مهمه هزارراه برای این قضیه هست بعد بارداری گفتن و بیان این حرفها عاقلانه نیست

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
ولی فک کنید همچین آمپولی میبود.... نسل دخترا منقرض میشد😔

منقرض که نمیشد کم میشد.بهتر بیشتر قدر میدونستن.من خودم دختر دارم به عنوان بچه دوم دوست دارم اگه بچه ای در کار باشه پسر باشه ولی بحثش که پیش میاد شوهرم میگه فقط دختر.

کروموزوم میدونی چیه؟همون موقع لقاح اگر کروموزوم × با yترکیب بشه پسرو ×با ×میشه دختر .دیگه تموم شده ه ...

دقیقا درسته، استارتر یعنی تو اینو نمیدونی که سوال میکنی؟؟!! 

فقط خدا  ،،،  وقتی او باشد چه غم از سیلاب حتی با قایق کاغذی !!! 

من شنیدم یک در چندین هزار با تغذیه میشه ولی خودم هیچ اعتقادی ندارم خدا خودش هر چی بخوادو میده

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤