2777
2789
عنوان

مگه میشه تنبلی تخمدان همینجوری خوب شه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 36 پست
ممنونم عزیزم سعیمو میکنم مامانمم حرف زدم میگه فقط پول حروم میکنی !برا دخترای دیگه ش اینجور نیست فقط ...

احتمالا مامانت برا این میگه که خیلیا این حالت براشون پیش میاد و بعصیا بدون دارو هم خود به خود خوب میشن

یه چند ماه دیگه هم صبر کن اون کارایی که خودت تواناییشو داریو بهت گفتم انجام بده اگه حل نشد حتما مامانتو راضی کن پیگیری کنین

پیگیرشم در حد یه سونوگرافیو آزمایشه

احتمال زیاد تنبلی داری

که با دارو و رژیم و ورزش حل میشه 

احتمالا مامانت برا این میگه که خیلیا این حالت براشون پیش میاد و بعصیا بدون دارو هم خود به خود خوب می ...

اخه من از خیلی سال پیش پی اینو گرفتم نه سونو نشون داد نه آزمایش یکیشون گف حتما ارثیه و بی خیال شو و الکی پی این دارو و قرص خوری نیفت مهم نیس و ولش کن دکتره دقیقا همینو گف 

جدا از اون مامان من کلا آدم تبعیض طلبیه و دیوار کوتاه خونه من هستم 

خدا کمکم کنه فقط 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من از خیلی سال پیش پی اینو گرفتم نه سونو نشون داد نه آزمایش یکیشون گف حتما ارثیه و بی خیال شو و ...

اگه دکتر گفته که هیچی

بسپرش دست خدا

ان شالله هر چی خیرو صلاحه زمان خودش برات پیش میاد

اگه دکتر گفته که هیچیبسپرش دست خداان شالله هر چی خیرو صلاحه زمان خودش برات پیش میاد

میترسم بگم دعا کن چون این اواخر از هر کی التماس دعا کردم خدا جوابم کرد دلم شکست هعی 💔

ولی واقعا آرزومه اون نی نی تو عکستو خدا یه کار کنه زود مامان شم یکی مثل اون دخترم باشه 😭

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
میترسم بگم دعا کن چون این اواخر از هر کی التماس دعا کردم خدا جوابم کرد دلم شکست هعی 💔ولی واقعا آرزو ...

من از خدا برات میخوام هر چی خیر وصلاحته همون بیاد سر راهت🥰🤲❤️

من از خدا برات میخوام هر چی خیر وصلاحته همون بیاد سر راهت🥰🤲❤️

🥰🌹💗