2777
2789
عنوان

مگه میشه تنبلی تخمدان همینجوری خوب شه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 36 پست
تنبلی گاهی ب علائم و ب سونو و اینا نیس متاسفانه

اخه ازمایش خون هورمونی دادم نمیدونم دیگه دکتر غدد گفت

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ان شالله خدا بهت اولاد سالم و صالح بدهچرا پریود نشدی؟

خودمم نمی‌دونم چرا نشدم چرا نمیشم سونو‌ نشون نداده ازمایشمم همین طور از همه مهم تر من ازدواج نکردم 

من می‌خوام اون دختره نی نی من باشه 🥹

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اره منظمه خوبه ، ولی جوشام پس برای چیه

عآو چه عالی 

پس موضوع ارتباطی به رحمت نداره که 🤔کبد چی ؟سونو کبد دادی ؟

آزمایشوتو ببینم ؟

میگم موی زائد چی ؟بلند باشه و ضخیم ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خودمم نمی‌دونم چرا نشدم چرا نمیشم سونو‌ نشون نداده ازمایشمم همین طور از همه مهم تر من ازدواج نکردم م ...

الهیییی🥰

ان شالله میشه

نگران نباش 

برای خیلیا این حالت تو پیش میاد

فقط از من ۳۷ ساله که یک عالمه مشکلات رحم و بارداری و ... داشتم به تو نصیحت:

از همین الان به فکرخودت باش

ورزش هر روز تو برنامه ت باشه

از سردیجاتم به شدت دوری کن

الهیییی🥰ان شالله میشهنگران نباش برای خیلیا این حالت تو پیش میادفقط از من ۳۷ ساله که یک عالمه مشکلات ...

ورزشو دکتر گفتش زیاد تحرک خوب نیس برام ارتوپد 

سردیجاتم که دکتر طب سنتی گفتش طبع بدنم و رحمم خیلی خیلی سرده 

من چی کار کنم 🥲

ورزشو دکتر گفتش زیاد تحرک خوب نیس برام ارتوپد سردیجاتم که دکتر طب سنتی گفتش طبع بدنم و رحمم خیلی خیل ...

خب گرمیجات بخور

شاید برای همینه پریود نشدی

بهت نگفت چیا بخوری دکتر طب سنتی؟

خب گرمیجات بخورشاید برای همینه پریود نشدیبهت نگفت چیا بخوری دکتر طب سنتی؟

من دیگه 2ساله خودمو بستم به گرمی هییییییچ اثری نکرده خسته شدم خب

من دیگه 2ساله خودمو بستم به گرمی هییییییچ اثری نکرده خسته شدم خب

اگه میتونی حجامتم انجام بده

من مشکل داشتم برا بارداری یعنی اصلا نمیشد

دکترا جوابم کردن

شردع کردم گرمیحات خوردن،هر روز ورزش کردن ،و حجامت

طبیعی باردار شدم🫣

اگه میتونی حجامتم انجام بدهمن مشکل داشتم برا بارداری یعنی اصلا نمیشددکترا جوابم کردنشردع کردم گرمیحا ...

خب مزدوج بودی 

من خودمم بخوام مامانم پی درمانش نی 

من می نی دوس دارممممم🥹اون دختر تو عکستو خدا بده به من 😭

خب مزدوج بودی من خودمم بخوام مامانم پی درمانش نی من می نی دوس دارممممم🥹اون دختر تو عکستو خدا بده به ...

نه دیگه

حرف من اینه الان به فکر سلامتیت باش تا ان شالله مزدوج شدی دچار این رنجای طاقت فرسا و سخت نشی

سرت نیومده بفهمی مشکل نازایی داشتن و این دکتر اون دکتر رفتن و سونوگرافی و آزمایش دادن های پشت سر هم یعنی چی

همین الان شروع کن که اون موقع فقط به فکر این باشی که اون ماهی که دلت خواست باردار شی😊

نه دیگهحرف من اینه الان به فکر سلامتیت باش تا ان شالله مزدوج شدی دچار این رنجای طاقت فرسا و سخت نشیس ...

خب من که گفتم مامانم عین خیالش نیس تنها پاشم با کدوم بودجه پی اینا رو بگیرم .

خب من که گفتم مامانم عین خیالش نیس تنها پاشم با کدوم بودجه پی اینا رو بگیرم .

ای وای من حرفتو متوجه نشدم🫣😄

باهاش  حرف بزن ان شالله که همراهی میکنه باهات 

تا مامانتم راضی بشه گرمیجات بخور 

ورزشایی که برات ضرر نداره سرچ کن و انجام بده

یه حجامتم برو

ان شالله در آینده همین عکسه واقعیش مال خددت میشه🥰❤️

ای وای من حرفتو متوجه نشدم🫣😄باهاش حرف بزن ان شالله که همراهی میکنه باهات تا مامانتم راضی بشه گرمی ...

ممنونم عزیزم 

سعیمو میکنم 

مامانمم حرف زدم میگه فقط پول حروم میکنی !برا دخترای دیگه ش اینجور نیست فقط با  من 

الان خودش عمل زیبایی داره اون مهمه ولی سلامتی من نه 

باورم نمیشه چرا اینجوری می‌کنه با من