2777
2789

اولش که گف فراموشم کن زد زیر همه جی 

بعدم بلاکم کرد 

گفت درگیرم تو زندگیم نمیخام با کسی باشم،ولی میدونم با چن نفر در ارتباط بود و میل داشت 

اما شنیدم از بقیه که خودم فرستاده بودم امتحانش کنن،گفته به اونا که نه من فلانی رو(منو) خیلی دوسش دارم 

خیلی خوبه 

بهترینه و …

چیکار کنم؟؟؟

دوسش دارم،عاشقشم

خیلی مهربون بود 

بنظرتون پیش قدم بشم و مقدمه بچینم واس آشتی؟؟؟

یا تا تولدش و تولدم،۳ ماه دیگه ،صبر کنم که یکم هم تشنه بشه به وجودم؟؟؟

البته تا اون موقع شاید هم خودش برگشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تولد اونه بعد تولد مناون ۸ بهمنهمن ۲۰ بهمنبهش تبریک بگم؟؟

اول پیام بده تبریک بگو بعد که جواب پیامتو داد زنگ بزن با ذوق دوباره تبریک بگو(بازی روانی)بعد از صحبت و اینا دیگه چیزی نگو تا تولدت ببین یادش هست یا نه 

اونجا دیگ خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری

باشبعد اگ اونم تبریک گفت ۲۰ ام چیکار کنم؟؟

اگه تبریک گفت..نشون از این هست ک برات ارزش قائل شده و به فکرت بوده که روز تولدت بهت تبریک بگه و براش مهمی! 

بعد از تبریک سعی کن چت یا تماس و ادامه بدی و طولانی کنی راجب چیزایی ک دوس داری باهم حرف بزنید و واسه هم وقت بذارید... بیشتر سعی کن راجب علایق صحبت کنی و زیاده روی هم نکنی همین کار جمههه

اگه تبریک گفت..نشون از این هست ک برات ارزش قائل شده و به فکرت بوده که روز تولدت بهت تبریک بگه و براش ...

اخه ببین تولد اون نزدیک تره 

اون ۸ بهمنه 

من ۲۰ بهمن

چیکار کنم

من ۸ ام تبریک نگم؟