2777
2789
عنوان

شماها با کی مشورت میکنید

105 بازدید | 13 پست

سلام

شما با کی مشورت میکنید

که هم درست و عاقلانه راهنمایی تون میکنن

هم اینکه حرفتون تو دهنا نمیوفته

اهدافتون آشکار نمیشه

بهتون حسادت نمیکنه و کاری که میخواد انجام بدید رو مسخره نمیکنه که پشیمون بشید بعد ببینید خودش همون کار شما رو رفته انجام بده

فرض کنید کسی که پدر و مادرش در قید حیات نباشن و خودشم مجرد باشه همسری نداره که بخواد با اون مشورت کنه چیکار باید بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عقل خودم البته اگه بهش اعتماد داشته باشم 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

خیلی وقته دیگ مشورت نمیکنم، خودم در موردش اطلاعات کسب میکنم و با در نظرگرفتن همه جوانب بهترین تصمیم ک مناسب با شرایطم باشه رو میگیرم.

آدما معمولا یکبار ک ازشون مشورت بگیری فکر میکنن حق دارن برای دفعات بعدی هم خودجوش دخالت کنن!!!! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊