2777
2789
عنوان

پول نزول

301 بازدید | 17 پست

مگه نمیگن نزول دادن جنگ با خدا هست و حرام پس چرا اطرافیان من روز به روز وضع مالیشون بهتر میشه و ماشینای خارجی سوار میشن بعضی وقتا شک میکنم که این حرف درست باشه فک میکنم اونایی که حروم خور هستن خدا بیشتر هواشون و داره

یکیو میشناختم پول نزول گرفت زندگیش نابود شد

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم میگن ادم گناهکاری که خدا ازش نا امید شده اینقد در سروت و رفاه غرقش میکنه که دیگه وقت نکنه به اون دنیا و اعمال بدش فکر بکنه براتون کافی باشه که خدا اجازه میده بهش فکر کنید صحبت کنید ...

صبر کن خدا میبره بالا رو نوک قله بعد از اون بالا پرت میشه فرد کف کف

من تو زندگی به حلال و حروم خیلی اهمیت میدم مشکلی هم نیست که تو زندگی نداشته باشم ولی اینا با پول ربا بهترین زندگی و مسافرتا رو میرن اصلا غمی ندارن تو زندگی

من تو زندگی به حلال و حروم خیلی اهمیت میدم مشکلی هم نیست که تو زندگی نداشته باشم ولی اینا با پول ربا ...

عزیزم گیریم باشه میدونی دراینده بچش چی میشه یا خودش ؟ اصلا این دنیا اکی باشه اون دنیا رو چکار میکنه؟

من شنیدم میگن ادم گناهکاری که خدا ازش نا امید شده اینقد در سروت و رفاه غرقش میکنه که دیگه وقت نکنه ب ...

ولی بنظرم اینا بنده برگزیده خدا هستن دیگه دارم کم کم مطمئن میشم این همه سال الکی حلال و حروم میکردم

عزیزم گیریم باشه میدونی دراینده بچش چی میشه یا خودش ؟ اصلا این دنیا اکی باشه اون دنیا رو چکار میکنه؟

انشا الله که همچین پولی هیچوقت تو زندگی کسی نیاد ولی از عصر که دیدم با ۲۲سال سن ماشین خارجی سوار میشه افسردگی گرفتم 

ولی بنظرم اینا بنده برگزیده خدا هستن دیگه دارم کم کم مطمئن میشم این همه سال الکی حلال و حروم میکردم

نه عزیزم طرز فکرت اشتباهه خدا برای تمام قاعده هاش دلیلی داره که ذهن ناقص ما نمیتونه اونو بفهمه پس وارد این مسائل نشو بنظرم