مگه نمیگن نزول دادن جنگ با خدا هست و حرام پس چرا اطرافیان من روز به روز وضع مالیشون بهتر میشه و ماشینای خارجی سوار میشن بعضی وقتا شک میکنم که این حرف درست باشه فک میکنم اونایی که حروم خور هستن خدا بیشتر هواشون و داره
یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبودگفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
من شنیدم میگن ادم گناهکاری که خدا ازش نا امید شده اینقد در سروت و رفاه غرقش میکنه که دیگه وقت نکنه به اون دنیا و اعمال بدش فکر بکنه براتون کافی باشه که خدا اجازه میده بهش فکر کنید صحبت کنید ...
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕
صبر کن خدا میبره بالا رو نوک قله بعد از اون بالا پرت میشه فرد کف کف
من تو زندگی به حلال و حروم خیلی اهمیت میدم مشکلی هم نیست که تو زندگی نداشته باشم ولی اینا با پول ربا بهترین زندگی و مسافرتا رو میرن اصلا غمی ندارن تو زندگی
ولی بنظرم اینا بنده برگزیده خدا هستن دیگه دارم کم کم مطمئن میشم این همه سال الکی حلال و حروم میکردم
نه عزیزم طرز فکرت اشتباهه خدا برای تمام قاعده هاش دلیلی داره که ذهن ناقص ما نمیتونه اونو بفهمه پس وارد این مسائل نشو بنظرم
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕