2777
2789
دعوا زیاد داشتیم دخالت خانوادها

مطمئنی برگرده

همه چی خوب میشه

عقلانی تصمیم بگیر

احساساتی نشو

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب حرف راحته ابروم میره ما خیلی محیطمون کوچیکه

به محیط تون اهمیت نده به خودت ارزش بده تفاهم ندارید التماس نکن بگو برو اقدام کن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

مطمئنی برگردههمه چی خوب میشهعقلانی تصمیم بگیراحساساتی نشو

نمیدونم دلم نمیخاد اینطور تموم شه اخه گناهی نداشتم ی ماه رفته میگه هیچیم بهت نمیدم باید جداشی

نمیدونم دلم نمیخاد اینطور تموم شه اخه گناهی نداشتم ی ماه رفته میگه هیچیم بهت نمیدم باید جداشی

بره که بز نگرده

دلت به این خوش نباشه

بی غیرت فراری

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اگه به پاش نیفتی و محکم وایسی و بگی به درک منم طلاق و مهریه میخوام تحفه ی خاصی نیستی .برمیگرده التما ...

من خانوادم خیلی مظلوم و بی زبونن بر عکس خانواده اون قالتاقن هیچکیو ندارم حتی برم اقدام کنم هیچ پولیم ندارم حتی برم تا دادگاه من خیلی بی کسم

میگه خودت برو اقدام کن وگرنه چندسال هم بمونی من اقدام نمیکنم

بگو تو مردی برو من تو جمع مردا نمیرم بگو حق طلاق با توست اگر میایی محضر حق طلاق بهم بدی باشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

آخرش که چی اگه از آبرو میترسی تو هم اقدام نکن همینطوری بمونین دوتاتونم آخرش که کوتاه میاد

چرا باید کوتاه بیاد وقتی میتونه دوباره زن بگیره؟خب میره زنشو میگیره زندگیشو میکنه حالا میخواد طلاق داره باشه یا نداده باشه درحالی ک خانم ضرر میکنه جدا زندگی میکنه ولی اختیارش خودش نیست