2789

اگه برگردین به عقب با وجودفاصله سنی زیادبین بچه هاتون وباتوجه به اینکه بچه اولتون پسره دوباره بچه دومو میاوردین؟سختتون نبود  بالاخره بچه اولتون ازاب وگل دراومده بود وتازه ازمحدودیت خارج شده بودین دوباره باید بخاطر بچه داری محدودمیشدین  برفرض پسرمن الان ۹ سالشه تایم ۱ ساعته میشینه خونه من کاری داشته باشم  راحت میرم بیرون ولی باوجودیه نوزاد دیگه نمیشه اینکاروکرد ومحدودیت ایجادمیشه میخوام ببینم بعدبچه دوم محدودیت اذیتتون نکرد؟؟واقعا بعدبچه دوم زندگی سخت ومشکل میشه اگه به گذشته برگردین بازم بچه دوم میاوردین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با پسرم فاصله سنی ۱۴ساله دارم پسرم ۲۱سالشه دیگه الان ولی پشیمونم ک دیگه بچه نیاوردم😐

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

فاصله سنی من و خواهرم ۱۳ ساله ولی اوکییم با هم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بنظرم اگه قصد داری بیاری ونی سریع تر بیار تا خیلی اختلاف سنیتون زیاد نشه

من خودم بچه اولم وقتی مامانم ۲۸ سالش بود

موقعه چهارمین به دنیا اومد ۳۵ سالش بود

مادر خوبیم هست اتفاقا عالیه؟ ولی قشنگ میتونم بفهمم که موقعه من خیلی شاداب تر و با حوصله تر بود.

برای بچه دوم بستگی به حوصله توهم داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]