2789
عنوان

شماهایی که فاصله سنی بچه هاتون زیاده وبچه اولتون پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 50 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر من ۵سالشه ودومی رو باردارم.پشیمونم چرا زودتر اقدام نکردم

منم اما بازم وقتی به گذشته فکر میکنم میبینم واقعا توان جسمیشو نداشتم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

پسر اولم  ۱۱ سالشه و دخترم ۲

تازه میتونستیم‌با شوهرم دوتایی بیرون بریم...تو آرامش تنها میخوابیدم و نگرانش نبودم ک دست گل ب آب بده...کار داشتم میرفتم بیرون و میموند تنها..دخترم اومد و باز دردسرها از نو شروع شد...

ولی اینقدر دختر شیرین و نازه ک اصلا مشکلات گذشته رو ندارم و خوشحالم ک دارمش

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

اختلاف سنی دوتا دخترای من ۴ سالهدهنمممممم صاف شدهالان۵سال و ۱ ساله ان

یه روزی انقدر کیف میکنی از این اختلاف سنی . خصوصا اگر بتونی ارتباط بینشون رو قوی کنی . دخترای من ۱۲ و ۸ هستن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه دومم الان یکماه و نیمشه. افسردگی گرفتم.ربطی به فاصله سنی بین بچه ها نداره. بچه دوم خیلی سخت تره. شبو روزم یک رنگه. دوسش دارم بچمو ولی خودم اصلا روحیه ام خوب نیس.شاغل بودم الان از دوماه قبل توخونه ام.تازه به این فکر میکنم با دوتا بچه کوچیک چطور میتونم دوباره برگردم به کارم. فک نکنم بتونم. خیلی محدود شدم خیلی. راستش حس خفگی دارم.

یه روزی انقدر کیف میکنی از این اختلاف سنی . خصوصا اگر بتونی ارتباط بینشون رو قوی کنی . دخترای من ۱۲ ...

امیدوارم

فعلا شرایط سختی دارم خیلی خستم خیلی

خدا جونم بابت همه نعمتهای کوچیک و بزرگی که بهم دادی ازت ممنونم ❤️😍

من‌فاصله ی بچه هام زیاده ،ولی خب پسر نیست اولی ،به هر حال آدم هر وقت که بچه دار بشه یه تایمی دچار محدودیت میشه ،ولی خب میگذره دوباره با این تفتاوت که بزرگه قابل اعتماده میشه کوچیکه رو بسپری بهش راحت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من با پسرم فاصله سنی ۱۴ساله دارم پسرم ۲۱سالشه دیگه الان ولی پشیمونم ک دیگه بچه نیاوردم😐

عزیزم چرا پشیمون هستین ؟؟من پسرم ۹ سالشه خودمم ۳۲ سالمه خیلی اذیت شدم سر بچه داری تصمیم به تک فرزندی دارم همسرم میگه بچه فقط دردسرواذیته چرا ارامشمونو بهم بریزیم علت پشیمونیتون رومیگین؟؟

عزیزم چرا پشیمون هستین ؟؟من پسرم ۹ سالشه خودمم ۳۲ سالمه خیلی اذیت شدم سر بچه داری تصمیم به تک فرزندی ...

پسرم تنهاست ن خواهری ن برادری الآنم ک خودمو پسرم زندگی میکنیم اون دانشگاه می‌ره سر کار یا با دوستاش وقت میگذرونه خیلییی احساس تنهایی میکنم شاید خود خواهم نمی‌دونم ولی پشیمونم بیشتر برا اینکه دختر ندارم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️