2777
2789
عنوان

خیانت شوهرتون می‌بخشین

541 بازدید | 67 پست

اگه در حد چت کردن باش با چند نفر و بدونین رفته دنبال عشق سابقش اول از کارش پشیمون نبود حتی یه معذرت خواهی هم نکرد ولم کرد رفت همه جا هم گفت چون من خیانت کردم اونم بمن خیانت کرده منم اقدام به طلاق کردم و مهربمو گذاشتم اجرا الان هر روز یکی می‌فرسته برگردم می‌ره تو دادگاه گریه می‌کنه اما تو این مدت حتی یه زنگ هم بهم نزده فقط پیش بقیه میگه منو میخواد حتی اگه پشیمون هم شده باش که بعید می‌دونم فقط اشک تمساح می‌ریزه به هر حال من تصمیم گرفتم طلاقم میگیرم اما همه سرزنشم میکنن برگردم آخه چطور برگردم این آدم آبروم برد روح و روانم و نابود کرد ذره ای هم پشیمون نبود که هیچ الان برام شرطم می‌زاره برای برگشت پررو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون باهاش شرط کردم خط قرمزمه چه چت چه هرچیز دیگه ،

ببینم رفتم از زندگی

البته که اونم اهلش نیست ادم سالمیه

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

پشیمون بود همسرت ؟؟شما تونستی فراموش کنی من هیچ جوره یادم نمیره چه حرفایی زده بود به اون زنا

خودش اعتراف بود ،من جنسی بود بعد بچه دار شدن فهمیدم چند بار رفتم طلاق بگیرم ب دستو پام افتاد قسم خورد تکرار نکنه پ هفت ساله پاکه .نتونستم فراموش کنم ولی چه کنم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸