اگه در حد چت کردن باش با چند نفر و بدونین رفته دنبال عشق سابقش اول از کارش پشیمون نبود حتی یه معذرت خواهی هم نکرد ولم کرد رفت همه جا هم گفت چون من خیانت کردم اونم بمن خیانت کرده منم اقدام به طلاق کردم و مهربمو گذاشتم اجرا الان هر روز یکی میفرسته برگردم میره تو دادگاه گریه میکنه اما تو این مدت حتی یه زنگ هم بهم نزده فقط پیش بقیه میگه منو میخواد حتی اگه پشیمون هم شده باش که بعید میدونم فقط اشک تمساح میریزه به هر حال من تصمیم گرفتم طلاقم میگیرم اما همه سرزنشم میکنن برگردم آخه چطور برگردم این آدم آبروم برد روح و روانم و نابود کرد ذره ای هم پشیمون نبود که هیچ الان برام شرطم میزاره برای برگشت پررو
بهش بگو پیش همونایی ک تهمت خیانت بهم زدی بگو گوه خوردم تهمت زدم ک خودمو تبرعه کنم بعد ی فرصت بهش بده ...
اره بخاطر مهریه اس اما مثلا پیش بقیه گریه میکنه و خودش میزنه که دوسم داره باورش کنیم اما من میدونم برای پول جونشم میده ...هر چی پشتم گفته سپردم به خدا دیگ حتی نمیخوام ببینمش
من فقط یه چت معمولی اونم بعد ۱۰ سال ازش دیدم ۷ ماهه خونشو کردم تو شیشه با اینکه بارها معذرت خواست جب ...
حق داری خیانت بخشیدنی نیست ولی من بعد بچه دارشدنم فهمیدم نتونستم جدا شم ،من باردار بودم ماه اخرم بود گفت میرم پیش دوستم قلیون بکشم من تا صبح تنها خوابیدم بعد یکسال اومد گفت همون شب بهت خیانت کردم
من بچه ننه نیست ،معتاد نیست ،دست بزن نداره ،خسیس نیست بشدت دست و دلبازه خیلی هم قربون صدقم میره ولی ...
درک میکنم منم نتونستم ببخشم نزدیک عروسیم فهمیدم و همه چی به هم زدم اونم آبروم همه جا برد و اصن هم پشیمون نبود اما انقد بهم فشار میارن که میگم کاش به روی خودم نمیاوردم و عروسیم به هم نمیز دم