2777
2789
عنوان

خیانت شوهرتون می‌بخشین

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه دست کثیفش رو شد چنان بگیر که دستش خالی بشه فکرش درگیر تا نره پی عشق سابق

الآنم پی عشقش رفته حتی شاید رابطه هم دارن چون من نیستم که پنهانی رابطه داشته باش آزادانه هر کار بخواد می‌کنه 

میشه بگی چه اخلاقایی داشت که موندی ؟؟شوهر من دست بزن نداشت ، معتاد نبود ، مهربونم بود ، دوسم داشت به ...

من بچه ننه نیست ،معتاد نیست ،دست بزن نداره ،خسیس نیست بشدت دست و دلبازه خیلی هم قربون صدقم میره ولی همون یبار خیانتش خرابش کرد 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
بهش بگو پیش همونایی ک تهمت خیانت بهم زدی بگو گوه خوردم تهمت زدم ک خودمو تبرعه کنم بعد ی فرصت بهش بده ...

اره بخاطر مهریه اس اما مثلا پیش بقیه گریه می‌کنه و خودش میزنه که دوسم داره باورش کنیم اما من میدونم برای پول جونشم میده ...هر چی پشتم گفته سپردم به خدا دیگ حتی نمیخوام ببینمش

من دیدم ولی ادامه دادم اما دیگه تکرار نکرد

من فقط یه چت معمولی اونم بعد ۱۰ سال ازش دیدم ۷ ماهه خونشو کردم تو شیشه با اینکه بارها معذرت خواست جبران کرد اما یادم نمیره دست خودم نیست😔

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

مطمئن باش دوست نداره مردی که عاشق زنش باشه بهش تهمت نمیزنه نه نمیبخشم چون بهش گفتم نگاه چت پیامک زنگ ...

چطوری به گوه خوردن بندازمش همین با مهریه و...یا روش دیگ هم هست خیلی دلم میخواد یه درس درست و حسابی بدم بهش اما تهش دلم راضی نمیشه 😅💔

چطوری به گوه خوردن بندازمش همین با مهریه و...یا روش دیگ هم هست خیلی دلم میخواد یه درس درست و حسابی ب ...

ببین از ترس مهریس اول ببین میخای باهاش زندگی کنی یا نه ؟ اینو بگو تا بگم بهت

من فقط یه چت معمولی اونم بعد ۱۰ سال ازش دیدم ۷ ماهه خونشو کردم تو شیشه با اینکه بارها معذرت خواست جب ...

حق داری خیانت بخشیدنی نیست ولی من بعد بچه دارشدنم فهمیدم نتونستم جدا شم ،من باردار بودم ماه اخرم بود گفت میرم پیش دوستم قلیون بکشم من تا صبح تنها خوابیدم بعد یکسال اومد گفت همون شب بهت خیانت کردم 

من بچه ننه نیست ،معتاد نیست ،دست بزن نداره ،خسیس نیست بشدت دست و دلبازه خیلی هم قربون صدقم میره ولی ...

درک میکنم منم نتونستم ببخشم نزدیک عروسیم فهمیدم و همه چی به هم زدم اونم آبروم همه جا برد و اصن هم پشیمون نبود اما انقد بهم فشار میارن که میگم کاش به روی خودم نمیاوردم و عروسیم به هم نمیز دم 

درک میکنم منم نتونستم ببخشم نزدیک عروسیم فهمیدم و همه چی به هم زدم اونم آبروم همه جا برد و اصن هم پش ...

اتفاقا خوب کاری کردی با ی بچه بهت خیانت میشد که بدتر بود الان بهترین وقت بوده که فهمیدی

حق داری خیانت بخشیدنی نیست ولی من بعد بچه دارشدنم فهمیدم نتونستم جدا شم ،من باردار بودم ماه اخرم بود ...

منم بچه دارم همش میگفت یه دوستی معمولی بوده کلا دو هفته باهم حرف زدن اونم راه دور به غلط کردن انداختمش ولی بازم دلم خنک نمیشه😔

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...