2777
2789
عنوان

من چرا اینجوری شدم

96 بازدید | 16 پست

۱۵روز پیش بصورت چرخشی پاهام درد می‌گرفت مثلا به روز پای چپم بالای زانو یه روز پای راستم پشت ساق پام دکتر رفتم ویتامین داد با گاباپنتین پاهام خوب شده الان امروز دست سمت چپم از شونم درد میکنه این چه مرضیه من دچارش شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم بهم گفت ولی اصلا تا الان دست درد نداشتم

من قبلا مادرم فقط پاهاش درد میگرفت، بعد دستاشم بهش اضافه شد. بعد چند سال دردا خیلی شدید شد.

سعی کن زیاد عصبی نشی ، استرس نداشته باشی، جاهای شلوغ کمتر برو... برای آرامش اعصابت عرق مناسب بخور

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

از چی بود؟

اعصابشه، البته مادرم خیلی ساله قرص اعصاب میخوره، ولی پارسال یه اتفاقی افتاد که خیلی عصبی و استرسی میشد و یهو دست درد گرفت جوری که نمیتونست بخوابه . دکترای شهر خودمون که یه مشت قرص ضعیف میدادن و فایده نداشت.

رفتیم مغز و اعصاب شیراز الان قزصای خیلی قوی بهش داده که البته عوارضم دارن، ولی خب مجبوره بخوره چون اگه نخوره دردش برمیگرده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

درد دستم از شونه م میزنه

شما۷تادانه‌بادام ‌پوست جدا‌شده‌بزارید تو آب خیس بخوره به مدت۱۲ساعت‌بعدپوست‌قهوه‌ای‌بادام‌رو‌میچینی‌‌..بعدبا‌دولیوان‌اب‌میای‌چرخ‌میکنی‌رنگ‌سفید‌میشه‌یعنی‌رنگ‌شیر‌میشه ..تمام‌کمبود‌ها‌برطرف‌میشه‌شما‌هرروز‌اینکارروکنی‌نتیجه‌اشو‌کمتر‌از۱ماه‌میبینی

اعصابشه، البته مادرم خیلی ساله قرص اعصاب میخوره، ولی پارسال یه اتفاقی افتاد که خیلی عصبی و استرسی می ...

الان دیگه درد نداره.من دو روز قبل اینکه دردم شروع بشه یه فشار اعصاب شدید داشتم طوری که چشمام تارمیدید تا دو ساعت منگ شدم دقیقا دو روز بعدشم این بلا سرم اومد