هتل که سهله اینا روی صبحونه ناهار شام هم حساب باز میکنن که خونه فلانی میخوریم میشناسمشون
چقدر بده اینجوری ما خودمون کار پیش بیاد بریم شهرمون یک شب یا نهایت دو شب بمونیم سعی میکنیم نهار و شام هم همش خونه میزبان نباشیم یا بیرون بخوریم یا بقیه دعوت میکنن ولی اونا میومدن خونه ما یک هفته میموندن صبحانه ناهار شام غذای تو راه😑😂
# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱 الــهی بـرقصـانـد خـدابـه ســاز تـو جـهانـت را
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم شما میخوای جوری بگی که اونام ناراحت نشن و مهمونی هم نیان
خب نمیشه عزیزم یکم منطقی باش، تو باید دوتا گزینه رو انتخاب کنی، یا خودت عذاب بکشی این پنج روز تموم شه بره، یا اون گروه ناراحت بشن و شما بگی من مهمان دارم متاسفانه شرایط مناسب نیست و نیان کلا
هیچ جمله ای وجود نداره بتونی قصر در بری همینو بگو خلاص کن خودتو چرا دیگه اذیت میکنی خودتو
وای دقیقا از همینان. اخرین بار هشت سال پیش مثلا مهمون دعوت کرده بود رفتیم برا پونزده نفر دقیقا دوتا کاسه خورشت و یه دیس برنج گذاشته بود و چندتا تخم مرغ پخته بود. نداشته باشن میگم ندارن، دوتاشونم مثلا فرهنگین
دقیقا ادم سالی یبار یا چندسالی یبار بره مسافرت ولی تلپ نشه خونه کسی
هرکدوم چیه تو هستن نزدیکن؟؟. من جات باشم هر دو رو از سرم باز میکنم جدا پیام بده یا رنگ بزن بگو وقت دکتر دارم ی شهر دیگه ک قشنک بفهمن دلت نمیخاد بیان یا بگو مهمون دارم خونمم کوچیکه نمیشه ادم زیادی بیاد
خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤