2777
2789
عنوان

چجوری بگیم مهمون نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 58 پست
هتل که سهله اینا روی صبحونه ناهار شام هم حساب باز میکنن که خونه فلانی میخوریم میشناسمشون

چقدر بده اینجوری ما خودمون کار پیش بیاد بریم شهرمون یک شب یا نهایت دو شب بمونیم سعی میکنیم نهار و شام هم همش خونه میزبان نباشیم یا بیرون بخوریم یا بقیه دعوت میکنن ولی اونا میومدن خونه ما یک هفته میموندن صبحانه ناهار شام غذای تو راه😑😂 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اسی اعصابتو از سر راه پیدا کردی بهشون با احترام بگو من اون رو کلی مهمون دارم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا ادم سالی یبار یا چندسالی یبار بره مسافرت ولی تلپ نشه خونه کسی

فقط فهم و شعور باید باشه همین

والا الان اوضاع مردم اینقدر داغون ک واسه ی وعده توش میمونن تاچ رسد ۵روووووز

فقط خداصبرت بده همین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بگو شهر دیگه نوبت دکتر دارین و باید برین حتما

یا اگر شوهرت کارمنده بهونه ماموریت کن

یا بگو از دوستامون فوت شدن شهر دیگه و باید بریم اونجا

بدم میاد از ادمای مفت خور ک برا خوش گذردنی خودشون بقیه رو میندازن تو خرج و زحمت

لایک نکن.

دوتا این بچه کوچیک داره، یدونه هم اون مهمونمون که از قبل گفته

فصل سرد چه وقت مسافرته؟شهر زیارتی هستین؟

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

عزیزم شما میخوای جوری بگی که اونام ناراحت نشن و مهمونی هم نیان

خب نمیشه عزیزم یکم منطقی باش، تو باید دوتا گزینه رو انتخاب کنی، یا خودت عذاب بکشی این پنج روز تموم شه بره، یا اون گروه ناراحت بشن و شما بگی من مهمان دارم متاسفانه شرایط مناسب نیست و نیان کلا

هیچ جمله ای وجود نداره بتونی قصر در بری همینو بگو خلاص کن خودتو چرا دیگه اذیت میکنی خودتو

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
حالا بری خونشون.. جونشون درمیاد

وای دقیقا از همینان. اخرین بار هشت سال پیش مثلا مهمون دعوت کرده بود رفتیم برا پونزده نفر دقیقا دوتا کاسه خورشت و یه دیس برنج گذاشته بود و چندتا تخم مرغ پخته بود. نداشته باشن میگم ندارن، دوتاشونم مثلا فرهنگین

خیلی بی فرهنگیه دیگه. رو خونه و پذیرایی ناهار شام مردم حساب باز میکنن و میان مسافرت

دقیقا،من خالم و دخترا و پسراشو بعد از ۲۲سال دیدم یعنی ۵ سالم بوده دیدمشون آخرین بار 

اصلا نمیشناختمشون دیدن جای خوبی شوهر کردم از لحاظ مالی یکم شوهرم خوبه،دیگه میبینی ۲۰ نفری میان

دقیقا ادم سالی یبار یا چندسالی یبار بره مسافرت ولی تلپ نشه خونه کسی

هرکدوم چیه تو هستن نزدیکن؟؟. من جات باشم هر دو رو از سرم باز میکنم جدا پیام بده یا رنگ بزن بگو وقت دکتر دارم ی شهر دیگه ک قشنک بفهمن دلت نمیخاد بیان یا بگو مهمون دارم خونمم کوچیکه نمیشه ادم زیادی بیاد

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
دقیقا،من خالم و دخترا و پسراشو بعد از ۲۲سال دیدم یعنی ۵ سالم بوده دیدمشون آخرین بار اصلا نمیشناختمشو ...

خوب تو شوهر کردی شرایط مالی شوهرتم برا توعع شوهرت اونارو نگرفته ک قشنگ یکاری کن نیان بفهمن بدت میاد

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
هرکدوم چیه تو هستن نزدیکن؟؟. من جات باشم هر دو رو از سرم باز میکنم جدا پیام بده یا رنگ بزن بگو وقت د ...

نه اون یکی دوستم از ترکیه قراره بیاد و هماهنگ کردن. 

این دخترعمومه

اینا بیان شهرمونو به دوستم نمیتونم نشون بدم حتی قرار بود باهم بریم شمال ایرانو هم نشونشون بدم یعنی تایم بگذرونیم