2777
2789
عنوان

هرکی دانشجوعه بیاد

191 بازدید | 40 پست

بچه ها شما کار میکنید؟ اگه اره شغلتون و در امدتون و بگید و اینکه از درس عقب می افتید یه می‌رسید؟ 

من ی کار پیدا کردم  حقوق یک و نیم از این کار هایی که سرپا می ایستی و خستگی داره   چی کار کنم ؟ شما چه کاری پیشنهاد میدید؟ 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

من ک ن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کارورزی حقوق میدن بهمون دیگه وقت نمیشه بریم سر کار

رشتت چیه ؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

من دانشجوام الان که در حیطه رشته خودم کار میکنم

ولی خب قبلا یجایی صندوقدار بودم برای ۵ ساعت کار ۵ تومن میگرفتم کار سختی نبود درکل ولی خب بعضی وقتا خیلی شلوغ میشد باید سرعت عملت بالا باشه

از درسام عقب نمیفتادم چون که تایم امتحانات نرفتم سرکار با تایم کلاسامم هماهنگ بود فقط خیلی خسته میشدم

یک و نیم کمهمن ۴ونیم با اضافه حقوق ۶

اره بخاطر همین پشیمون شدم بنظرت ولش کنم ؟

شغل شما چیه ؟ چقد وقت میگیره ازت؟

من دانشجوام الان که در حیطه رشته خودم کار میکنمولی خب قبلا یجایی صندوقدار بودم برای ۵ ساعت کار ۵ توم ...

رشتتون چیه ؟ الان چه کاری پیدا کردی؟

این کاری هم که پیدا کردم دقیقا خیلی خسته میکنه حقوقشم کمه بنظرتون ادامه بدم ؟

دوران دانشجویی چه کارهایی میشه انجام داد ؟ به صورت پاره وقت

سوال منم هست 

من که کلی گشتم واقعا هیچی نیست باشه هم زحمت زیاده حقوق کم یا اگه حقوقش بالاست تمام وقته بدرد دانشجو که دانشگاه میره نمیخوره

من تازه دانشجو شدم دنبال کارم

شخصا اگه یک و نیم هم بود قبول میکردم

چون شهر دورم و خرج بالاست 

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/