2777
2789
عنوان

خونه بگیرم عایا

295 بازدید | 45 پست

سلام دوستان 

چیزی به عقدم‌‌نمونده عروسی هم قرلر نیست بگیریم همسرم ادم خوبیه اما متاسفانه خیلی دل گنده س یعنی به اون باشه تا ده سال دیگه م بفکر خونه تهیه کردن نیست 

مشکلات مالی و‌خانوادگی زیادی داره 

منم متاسفانه خیلیییییی تو‌خونه پدری در عذاب و تنشم مادرم زخم زبون میزنه میگه خاک تو سرت بااین انتخابت ( همسرم از نظر مالی قوی نیست ) و‌ پدرمم که از دختر جماعت بیزاره و حتی جواب سلام منو‌نمیده 

لباسام رو مدارکم رو از قصد میریزن دور گم و‌‌گور میکنن هی میگن جامون تنگه منم نمیتونم به شوهرم اینارو‌بگم تف سربالاست و‌بعدا ممکنه بکوبه تو سرم و بدونه پشت و‌ پناهی نیست اذیت کنه

من از نظر مالی کاملا مساعدم میتونم یه خونه اجاره کنم جهزیه م هم تنهایی خریدم بیشترش رو 

الان من خونه بگیرم زودتر بریم یا اگه اینکارو کنم بی خیالی و بی مسولیتی همسرم تااخر عمر باقی میمونه ؟ من نمبخام. بارزندگی و مسولیت همه ش مال من باشه 

نگیر شوهرت اینجوری توقعش ازت می‌ره بالا و تو مشکلات خودش رو کنار می‌کشه تا تو همه چیز رو حل کنی 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخوام چیزی بگم خدایی نکرده باعث خراب شدن آینده و زندگیت بشه ولی خواهرانه میگم این کار و نکن زیادی بهت تکیه میکنه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

با شوهرت حرف بزن وام ازدواج بگیرید خونه بچینید عقد‌وعروسی جمع و جور خانوادگی برو‌سرخونه و زندگیت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شرایطت سخته درست اما کمی تحمل کن بعد عقد بهش بگو زودتر بریم سرخونه زندگیمون و یه جورایی مجبورش کن خودش وظیفشو عمل کنه شما هم پولی داری پس انداز کن برای خودت بذار سکرت بمونه.

نه بابا خونه به تو چه طلا بخر بگذار صندوق بانک از من به تو نصیحت فقط خودت 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
خودمم از همین میترسم دقیقا چون ازوناس که مننظره از مسولیت جاخالی بده

پس اصلا این کار و نکن در عوض اون پول رو بده برای خودت یه چیزی بگیر که سرمایه بشه یا سپرده گذاری کن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من نمیخوام چیزی بگم خدایی نکرده باعث خراب شدن آینده و زندگیت بشه ولی خواهرانه میگم این کار و نکن زیا ...

مرسی عزیزم همین الانم هی میخاد متکی باشه من نمیزارم 

میدونی چون کارمند خودم بوده یه زمانی ، همه جا پشت من قایم میشه و من اینو دوس ندارم