2777
2789
عنوان

خودازادی دارم هر شب کیمیا رو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاین همسایه فضولشون چقدربدم میاد همشون ازدم مزخرفن بااین تفکرات مسخره شون

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
کل کارشون فضولی همسایه ها بود یعنی آماده بودن یکی بیاد تو کوچه فضولی کنن

دقیقا یعنی انقدر رومخ منن که نگو ازاینورم هرچی پددرکیمیامیگه کاری به دخترمن نداشته باشین هی تو کارای چرت پرتشون میبرن زبون ادمیزادحالیشون نیست

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

فک کن  ارش بااون تیپ و قیافه و پول و زندگی توخارج ول کنی بری باپیمان بی درو پیت عقب مونده

دقیقا یعنی انقدر رومخ منن که نگو ازاینورم هرچی پددرکیمیامیگه کاری به دخترمن نداشته باشین هی تو کارای ...

کرم از خود کیمیاس هر چی میشه میره به اونا میگه عین خودشون بی لول و فضوله

کرم از خود کیمیاس هر چی میشه میره به اونا میگه عین خودشون بی لول و فضوله

اره واقعا کارای خودشم بماند یکی نیست بگه به توچه سرتو بکن توکارخودت 

دیگه دلش نیومد به پیمان نه بگه هر دوتا رو امتحان کرد😂

خوش اشتهابود هردوشونو امتحان کرد ولی خداییش چطور دلش اومد ازارش بگذره بره بااون فضول محله