وای وای گفتیییی ببین قشنگ فلج میشم
بازوهام کمرم
اتفاقا دیشب پنیک شدم امروز کلا اینطور بودم
حالت دهنم یجوری خشک شده که خدا میدونه هرچی آب میخورم انگار نه انگار
ریفلاکس دارم کم خونی، آب هم کم میخورم، فشارم هم ارثی پایین هست همیشه ۹_۱۰روی ۶ ،سینوزیت هم دارم،هورمونامم بهم ریخته یبار ۴۰ روز یبار میشم یبار در ماه ۳بار
یعنی کلکسیونی هستم برای خودم یه چیزی که خوبه برای پنیک بخوام بخورم برای معدم خوب نیست یا برعکس
خلاصه عزیزدلم پنیک مربوطه به اعصاب.اعصاب واسترس هم زده به همه جام
بااینکه کلا۲۰سالمه ۱۹سالگیم پنیک اومد سراغم
دلیل پنیکمم تصادف تو شب عروسیم بود که پرت شدم توشیشه تاجم شکست
خواستم بگم فکرنکنی تنهایی هممون یه جور داریم بدبختی میکشیم
من اولا خیلی پنیک میشدم بعدش که بااهل بیت انس گرفتم باخدا دوست شدم وتمام سعیمو کردم زندگیم فقط برای خدا باشه خداشاهده خیلی آروم بودم ۳ماه بود پنیک نمیشدم دیشبم مادرمو ناراحت کردم از خودم انقدر غصه ام گرفته بود که فشار اووردبهم
درضمن بخاطره پنیک وسواس فکری گرفتم وسواس بیماری
همش میترسم ایست قلبی کنم یاتشنج از این دوتا مثل چی میترسم بااینکه دیگه تو دنیا آزمایش و عکس و نوارقلب ومغزو اینا نمونده که نداده باشم
من از وقتی فهمیدم پنیک دارم انقدر بستری شدم
دکترایی که رفتم(قلب ،مغز،گوارش،روانشناس، داخلی،گوش حلق بینی ،ریه ،عفونی،ژنتیک،هرکدومشون هم بهترین بودن باز دکتر عوض کردم)آزمایش هایی که دادم(نوار قلب هزار بار،نوارمغز نوارعصب وعضله ،۲بارسیتی مغز،یبار ریه،سیتی آنژیو گرافی قلب، تست ورزش ،هزار بار آزمایش آنزیم قلبی،صدبار آزمایش کلی،آزمایش دی دایمر برای چک کردن امبولی ریوی،تست ریه و....تقریبا باهزینه بیمارستان ۱۰۰میلیون شد سال پیش تازه دکتر قلب و مغزم انقدر ماه بودن که خدانگهشون داره نمیذاشتن عکسا وآزمایش دیگه بدم وگرنه ورشکست میشدم
ببین همه همینیم هیچی هم نیستااااا
فقط اون لحظه باید به بدن فرصت بدیم چندروز
خدا شاهده من بعد پنیک تا ۲_۳ماه دستام میلرزه بدن درد دارم تیک های عجیب میگیرم بعد یه مدت بهشون توجه نمیکنم محو میشن
امیدوارم حرفام باعث شده باشه به زندگی امیدوار بشی عزیزدلم💞