2777
2789
عنوان

چرا بچه های خارجی اینقدر خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 78 پست
انگلیسی ها واقعا قشنگ نیستن من بینشون هر چی فکر میکنم زیبا ندیدم اما خوب تو آلمانی ها بیشتر زیبا دید ...

مردای آلمانی باید در برابر مردای کوردمون زانو بزنن (بخدا کورد نیستم) 😂😁

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

من دوست کورد زیاد دارم خیلی خوبن 

اما خوب اونجوری هم جذاب نیستن 

تو انگلیس که بودم کورد خیلی زیاد دیدم 

بیشترین جامعه کورد تو دنیا تو انگلیس جمع شدن من اونجا فهمیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت که ایران نیستی اینو حتما دیدی اینکه میکن پوست خانمها اونور خیلی خوبه اما از سن کم دور چشماشون چ ...

اره 

پیر هاشون زود چروک و دکه دار میشن، ولی خب پیری همه جای دنیا یه شکله ، تو جوونی و بچگیه که خوشگلن و این ژن رو باز انتقال میدن

ولی درکل میگم خوشبحال شون، 

هیچ غصه و دغدغه ای ندارن و واقعا مثل مردم خاورمیانه پر از استرس و جوش وغصه نیستن

ببین بازیگرها رو مدلها رو‌نمیسه مثال آورد اخه مثلا الان دوست دختر پسر بکهام بی نظیره اما اون مدله فر ...

فرانسوی ها هم البته تا جایی که من دیدم (نرفتم توی فیلمها دیدم) دماغهای خیلی برزرگی دارن.

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

نمیدونم چرا جدیدا سر و دست میشکنن برا مردای کورد در صورتی که بشدت زن ستیر و سنتی هستن اگه باهاشون بوده باشین اینو می فهمین

قربونت برم حالا این بحث زیبایی و اینا که خب کاملا سلیقه اسولی از لحاظ علمی و ژنتیکی آمریکایی ها نژاد ...

امریکایی ها فک نکنم منظورشون اون چشم رنگی و بورها باشه؟نه؟ 

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
قربونت برم حالا این بحث زیبایی و اینا که خب کاملا سلیقه اسولی از لحاظ علمی و ژنتیکی آمریکایی ها نژاد ...

امریکایی ها واقعا نژاد برتر هستن 

بابا یک فرضیه رو در مورد اینکه چرا امریکایی ها نژاد برتر هستن تعریف میکرد به نظرم منطقی میومد 

در گذشته که ساکنین امریکا فقط سرخپوستان بودن گروهی ماجراجو و قوی دنبال طلا میزن امریکا اینها قویترین آدم‌های هر قومی مخصوصا اروپایی ها بودن برای همین قویترین و باهوش‌ترین گروه دور هم جمع شدن 

تا الان امریکا رفتن و‌ مهاجرت به امریکا سختترین کشور دنیا بوده یعنی اجازه نمیده هر کسی وارد کشورش بشه برای همین قویترین کشور دنیا شده

دیویدبکهام،ادری هپبورن،امیلی بلانت،کارا دلوین،رابرت پینسون، هری استایل و کلی از سلبریتی ها و مدل ها ...

عزیز من تو همه جوامع هنرپیشه ها و مدل ها جز خوش چهره هاشونن ،، عموم مردم رو باید در نظر بگیری ،، اینجا میان ده درصد مدل و بازیگرهای اونجا رو با نود درصد عموم اینجا مقایسه میکنن میگن اونها خوبن ما بد ،، دوتا کشور خارجی سفر کرده باشی و با توده جامعه شون مواجه شده باشی میفهمی این باورها که خارجیا خشگلن ، حورین پرین ، چرت و پرته محضه ،، مثل همه جای دنیا اونهام زیبا و نازیبا دارن مگر اینکه ملاکت از زیبایی صرفا سفیدی و بوری و زاغی باشه که دیگه طرف تو هر شکلی خوب باشه تو نظرت که البته زنهای کرچه سنتی نی نی سایت هم ظاهرا صرفا همینه ملاکشون😂

💍🩷
امریکایی ها فک نکنم منظورشون اون چشم رنگی و بورها باشه؟نه؟

امریکای شمالی 

23 تا کشورن دیگه

آمریکایی ک همه تو ذهنمون هست ک نیویورک و واشنگتن و اینا شهراشن

مکزیک

کانادا

کوبا

و... 

این صحبتی ک گفتم البته کاملا علمی و اثبات شده اس

مبحث جلسه پیش درسمون بود اتفاقا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

امریکای شمالی 23 تا کشورن دیگهآمریکایی ک همه تو ذهنمون هست ک نیویورک و واشنگتن و اینا شهراشنمکزیککان ...

چ جالب 

ممنونم از اطلاعات مفیدت

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
امریکایی ها واقعا نژاد برتر هستن بابا یک فرضیه رو در مورد اینکه چرا امریکایی ها نژاد برتر هستن تعریف ...

اتفاقا کاملا نظریه درستیه

امریکای شمالی منطقه ایه که دیرتر از هرجا سکونت گرفتن آدما

یه چیزی تو ژنوم ما هست به اسم هاپلوتایپ 

که تو آمریکای شمالی ها این هاپلوتایپ ها متنوع تره و به همین دلیلم مقاومتشون در برابر ویروس و... بالاتره

و همون نظریه مهاجرت ک هر ادمی و راه نمیدن

در نتیجه هوششون بالاتره و... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چ جالب ممنونم از اطلاعات مفیدت

😍

خواهش میکنم عزیزم

عزیز من تو همه جوامع هنرپیشه ها و مدل ها جز خوش چهره هاشونن ،، عموم مردم رو باید در نظر بگیری ،، این ...

دقیقا همینجوریه 

منم تو سفرهام متوجه شدم که اتفاقا اصلا خوش هیکل نیستن غذای مضر زیاد میخورن چاق و شکمهای بزرگ هم زیاد دارن 

تازه از سن کم دور چشماشون چروک میشه به خاطر آب و هوای خاصشون 

و همینکه هزینه کارهای زیبایی بالاست مثل ما نیستن که سریع بوتاکس کنند 

عزیز من تو همه جوامع هنرپیشه ها و مدل ها جز خوش چهره هاشونن ،، عموم مردم رو باید در نظر بگیری ،، این ...

میدونم که نباید با مدل ها مقایسه کرد ولی ما حتی یه سوپر مدل و بازیگری که تو حشنواره های خارجی خوش پوش باشه هم نداریم !نمیگم ماها زشتیم و اونا حوری صددرصد پوست سفید و چشم رنگی دلیل بر زیبا بودن نیست اما ما ایرانی ها پر مو و قد کوتاهیم کلی زنا به خودشون میرسن آرایش میکنن عمل میکنن دارین میبینید که چهره های نچرال واقعا کم شدن ولی مردم هنوز معتقدن که زیباترین هستن .   اتفاقا سفر خارجی داشتم دوست خارجی هم دارم اونا مثل ما نیستن که هر کاری بکنن برای زیبا تر شدن خودشون رو قبول دارن از لحاظ فرم بدن مثل ما چاق نیستن یه سر و گردن از خاور میانه بلند ترن و مثل ایرانیا پرعمل های زیبایی و آرایش نیستن 

میدونم که نباید با مدل ها مقایسه کرد ولی ما حتی یه سوپر مدل و بازیگری که تو حشنواره های خارجی خوش پو ...

واقعا

حالا بنظر منم نمیگم همه شون خدای جذابیت ان ولی خدایی هم بدون ارایش هم بیان بیرون همه پوستای صاف و روشن دارن ، هم تو ایران برعکس بیشتر مردم رنگ پریده حتی خودم،  نمیگم من جدای بقیه ام، ولی اینا همه واقعا جذاب ترن 

ما ها اگه به خودمون نرسیم واقعا کمتر کسیه که جذاب باشه ولی اینا حداقل هم بیشتر شون بدون رسیدگی هم خوبن 

و واقعا من ندیدم که عمل زیبایی انجام بدن چون نیازی ندارن 

حتی پیراشون چروک هم میشن بازم زیبایی شونو دارن