2777
2789
عنوان

چرا بچه های خارجی اینقدر خوشگلن

1286 بازدید | 78 پست

اینکه ژنتیک شونه رو قبول دارم ها، ولی اخه مثلا واسه ما مسلمونا که ژن معمولی داریم قرآن و نماز و دعا چجوری میتونه بچه رو خوشگل کنه؟؟ مثلا سوره یوسف که میگن واسه زیبایی جنین هست

خیلی واسم سوال شده واقعا، چرا خارجی ها نیاز نیست به هیچی ولی ما باید کلی تغذیه رو خوب کنیم و قرآن و دعا بخونیم واسه زیبا شدن بچه.... 

الان نیاین بگین داری کفر میگی 🤣🤣🤣خودم هر روز تا جایی که بشه قرآن رو واسه روح و روان بچم گوش میدم و التقاد دارم بهش

ولی کلا سوال شده برام

سوره یوسف ذکر یا جمیل 

میوه زیاد 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرآن باعث آرامش روح خودت و فرزندت میشه ولی تاثیری روی زیبایی جنین نداره عزیزم

خارجی هام چون بور و چشم رنگین برای ما خاص هستن 

ماها بریم خارج باز خاص حساب میشیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خودت میگی دیگه ژن

در ضمن میوه و اینا هیچ کدوم رو زیبایی تاثیر ندارن فقط ژن و تمام

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
من به این چیزا اعتقاد ندارم زیبایی چیزیه که خدا هدیه میده بعد مگه بچه های ما چشونه والا من یه بچه زش ...

کلا هر بچه ای نازه حتی سیاه پوست باشه، اینقدر که معصوم و پاک ان زیبایی شونو دارن، ولی مثلا بچه های اروپایی واقعاااا نازن اصلا هلووو میمونن